24 Απριλίου 2024 / 9:30 πμ
24 Απριλίου 2024 / 9:30 πμ

Καταρρέει η δημοτικότητα του Φιγιόν μετά το σκάνδαλο με τη γυναίκα του

από fimotro

Σε ελεύθερη πτώση η δημοτικότητα του Φρανσουά Φιγιόν μετά το σκάνδαλο PenelopeGate.

Ο πρώην πρωθυπουργός της Γαλλίας πληρώνει ήδη τις «συκοφαντίες» περί πλασματικής εργασίας της συζύγου του με την γαλλική εφημερίδα Liberation να αφιερώνει το πρωτοσέλιδό του στο ζεύγος Φιγιόν υπό τον τίτλο: «Η κοινοβουλευτική βοηθός», δείχνοντας την Πενελόπε.

Ο πρώην πρωθυπουργός του Νικολά Σαρκοζί αρχίζει να χάνει την εμπιστοσύνη του γαλλικού λαού καθώς , σύμφωνα με το δημοσκόπηση τoυ ινστιτούτου “Odoxa” για λογαριασμό του δικτύου franceinfo, το 61% των Γάλλων έχουν άσχημη γνώμη γι’ αυτόν.

Στο μεταξύ χτες σε συνέντευξή του σε γαλλικό δίκτυο, ο Φιγιόν μίλησε με τρυφερότητα για την σύζυγό του και τόνισε ότι, θα αποχωρήσει από την προεκλογική εκστρατεία για την προεδρία εάν οι οικονομικοί εισαγγελείς την καταδικάσουν.

Δεν την υπερασπίζομαι, απλά την αγαπάω, την προστατεύω, δήλωσε ο επικεφαλής της γαλλικής Δεξιάς στο δίκτυο TF1.

Ο συντηρητικός Φιγιόν, υποψήφιος της δεξιάς και φαβορί στις δημοσκοπήσεις για τις γαλλικές προεδρικές εκλογές, ελπίζει να ηρεμήσει τη θύελλα των επικρίσεων που έχουν προκαλέσει οι υποψίες για εικονική απασχόληση της συζύγου του, υποβάλλοντας στη δικαιοσύνη δικαιολογητικά «στοιχεία».

Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις πριν από το σκάνδαλο PenelopeGate έδειχναν πως, Φιγιόν και Λεπέν έρχονται στήθος με στήθος στις δημοσκοπήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα