29 Μαρτίου 2024 / 5:02 μμ
29 Μαρτίου 2024 / 5:02 μμ

Καταλήγει στη Μαρσέιγ με φοβερό deal ο Μήτρογλου!

από fimotro

Το βράδυ της Τετάρτης οι συζητήσεις ανάμεσα σε Μπενφίκα και Μαρσέιγ για τον Κώστα Μήτρογλου διεκόπησαν. Οι Πορτογάλοι απάντησαν αρνητικά στην πρόταση των Γάλλων και στις πολύωρες διαπραγματεύσεις μπήκε “στοπ”.

Τα μεσάνυχτα, ωστόσο, ξεκίνησε νέος κύκλος επαφών και τα ξημερώματα σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr επήλθε συμφωνία! Ολοκληρώθηκε ένα deal που ενδεχομένως και να καταστήσει τον “Μητρογκόλ” ως την πιο δαπανηρή μεταγραφή στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι Μασσαλοί δίνουν από τώρα 15 εκατ. ευρώ στους “αετούς” για το 50% των δικαιωμάτων του και αν σε διάστημα δύο ετών δεν φτάσει πρόταση στη Μπενφίκα για τον 29χρονο στράικερ, τότε η γαλλική ομάδα πρέπει να δώσει σε αυτή της Λισσαβώνας άλλα 12.5 εκατ. ευρώ.

Με άλλα λόγια, η πώληση του Μήτρογλου ίσως να φτάσει τα 27.5 εκατ. ευρώ. Όσο για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή; Τον πρώτο χρόνο θα λάβει συμβόλαιο 2.5 εκατ. ευρώ, τον δεύτερο 2.6, τον τρίτο 2.7 και τον τέταρτο 2.8. Περισσότερα χρήματα από όσα έπαιρνε στη Μπενφίκα.

Ο Μήτρογλου αποτέλεσε διακαή πόθο της Μαρσέιγ, η οποία έκανε ό,τι μπορούσε για να τον αποκτήσει. Μέσα στις επόμενες ώρες θα σημειωθούν οριστικές εξελίξεις, αφού όλα τα παραπάνω αποτελούν προφορική συμφωνία ανάμεσα σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές. Αυτή τη στιγμή εκτιμάται, ωστόσο, πως δύσκολα θα χαλάσει κάτι.

Πηγή: sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα