29 Μαρτίου 2024 / 1:07 μμ
29 Μαρτίου 2024 / 1:07 μμ

Καταδικάστηκε σε φυλακή ο Σώρρας – Αναζητείται για να συλληφθεί

από fimotro

Άσχημα νέα για τον Αρτέμη Σώρρα, ο οποίος καταδικάστηκε σε κάθειρξη 8 ετών χωρίς αναστολή και 5 χρόνια στέρησης των πολιτικών του δικαιωμάτων, ενώ η ίδια ποινή επιβλήθηκε και στη σύζυγό του. Το τριμελές Εφετείο κακουργημάτων τον καταδίκασε σε 8 χρόνια φυλάκισης, 5 χρόνια στέρησης των πολιτικών του δικαιωμάτων για την κατηγορία της υπεξαίρεσης σε βαθμό κακουργήματος.
Τον Αρτέμη Σώρρα είχαν μηνύσει ο κουμπάρος του Φώτης Λεπίδαςστον οποίο είχε δώσει ληγμένα δηνάρια Κουβέιτ προκειμένου να αγοράσει από αυτόν ένα πολυτελές αυτοκίνητο. Καθώς και ο πρώην συνεταίρος του Γρηγόρης Δώσης επειδή του έκλεψε 100.000 ευρώ την περίοδο που συνεργάζονταν σε επιχείρηση με παιδότοπους.
Σε δηλώσεις του ο κουμπάρος του και κατήγορος, δικηγόρος Φώτης Λεπίδας τόνισε ότι είναι η ευκαιρία, μέσω αυτής της δίκης, να ξεσκεπαστεί όλη η παράνομη δράση του Αρτέμη Σώρρα και όλων όσων εμπλέκονται στην «απάτη» που έχει στηθεί σε όλη την Ελλάδα. Αυτή την ώρα αναζητείται από την Αστυνομία προκειμένου να πραγματοποιηθεί η σύλληψη του καθώς καταδικάστηκε ερήμην.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα