24 Απριλίου 2024 / 6:09 πμ
24 Απριλίου 2024 / 6:09 πμ

Καταδικάζει η ΝΔ την απειλή στον Κοτζιά και απαντά στο Μαξίμου

από fimotro

Η Νέα Δημοκρατία καταδίκασε απερίφραστα τις απειλές κατά του υπουργού Εξωτερικών αλλά αφήνει αιχμές πως η κυβέρνηση δεν καταδικάζει τη βία απ’ όπου κι αν προέρχεται αλλά δείχνει ανοχή και διχάζει τους πολίτες.

Η ανακοίνωση από τη Νέα Δημοκρατία

«Εν αντιθέσει με άλλους, είναι διαχρονικά αυταπόδεικτο ότι η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει απερίφραστα τη βία από όπου και αν προέρχεται. Και προφανώς αυτό ισχύει και για τις απειλές εναντίον του Υπουργού Εξωτερικών. Κατά τα λοιπά, το ποιος δείχνει ανοχή στη βία και κυρίως ποιος εξακολουθεί να διχάζει τους Έλληνες, το γνωρίζουν πολύ καλά οι πολίτες».

Νωρίτερα το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού κατηγόρησε  το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι δεν καταδίκασε τις απειλές για το συλλαλητήριο της Κυριακής για τη Μακεδονία, ούτε τις απειλές κατά Κοτζιά.

«Μετά τις «σφαίρες για τους προδότες» που υποσχόταν η επικεφαλής ακροδεξιού κόμματος σε κάλεσμά της για το συλλαλητήριο της Κυριακής, σήμερα οι σφαίρες έφθασαν με απειλητικές επιστολές στον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά», αναφέρει το Μέγαρο Μαξίμου.

Και συνεχίζει: «Η Νέα Δημοκρατία εδώ και δύο ημέρες δεν έχει βρει ούτε μία λέξη για να καταδικάσει τις φασιστικές απειλές.

Όσοι αγκαλιάζουν την ακροδεξιά, χαϊδεύουν τα αυτιά των μισαλλόδοξων πατριδοκάπηλων και επιχειρούν να διχάσουν τους Έλληνες, ας αναλάβουν τις ευθύνες τους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα