28 Μαρτίου 2024 / 12:51 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 12:51 μμ

Κατάκτησε το Επαγγελματικό Μακιγιάζ με τον master του είδους Γιάννη Μιχαηλίδη στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ

από fimotro

Θέλεις να κατακτήσεις την τέχνη του Επαγγελματικού Μακιγιάζ και να αποκτήσεις ανταγωνιστικό πλεονέκτημα ως επαγγελματίας Make Up Artist στο χώρο της μόδας και της showbiz;

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ και ο Νο1 Make–Up Artist της Ελλάδας, Γιάννης Μιχαηλίδης, έχουν σχεδιάσει το ιδανικό MakeUp Workshop για εσένα!

O κλάδος της Ομορφιάς και της Μόδας απαιτεί επαγγελματική εξειδίκευση και συνεχή επιμόρφωση, προκειμένου να μπορείς να ακολουθείς ως επαγγελματίας τα fashion trends που αλλάζουν συνεχώς.

Κλείσε τώρα μία από τις τελευταίες θέσεις για να παρακολουθήσεις ένα μοναδικό Masterclass Session Ομορφιάς, συνολικής διάρκειας 9 ωρών, με θέμα «Glamorous Smokey Look by Yiannis Michailidis».

Το Make-Up Workshop θα πραγματοποιηθεί στο υπερσύγχρονο campus του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας, Λ. Βουλιαγμένης 57, 16 και 23 Νοεμβρίου και ώρες 17.00 -21.30.

Με ένα γεμάτο βιογραφικό, ισχυρές συνεργασίες όπως HELENA RUBINSTEIN, MAC COSMETICS, TOMMY G κ.ά, και εμφανίσεις στην τηλεόραση, ο Γιάννης Μιχαηλίδης έχει μπει στη ζωή κάθε γυναίκας και έχει αποδείξει την αξία του στη «βιομηχανία της ομορφιάς».

Για περισσότερες πληροφορίες ή κράτηση θέσης στο MakeUp Workshop του Γιάννη Μιχαηλίδη:

Για ηλεκτρονικές κρατήσεις:

Συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας στο σύνδεσμο  https://goo.gl/XqvMmB και ένας Εξειδικευμένος Σύμβουλος Εκπαίδευσης θα επικοινωνήσει μαζί σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα