29 Μαρτίου 2024 / 9:28 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 9:28 πμ

Καραμπόλα στη Συγγρού με έξι σοβαρά τραυματίες

από fimotro

Σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτων σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Συγγρού. Ειδικότερα έξι άνθρωποι τραυματίστηκαν σοβαρά σε τροχαίο που συνέβη λίγο μετά τις 7 το πρωί στη Λεωφόρο Συγγρού στην άνοδο, στο ύψος του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης (Φιξ).
Άγνωστο ακόμη πως πάντως δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα πέντε άτομα που επέβαιναν σε αυτά να τραυματιστούν σοβαρά.
Μεταξύ των τραυματιών και ένας πεζός που βρισκόταν στο σημείο και τραυματίστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.
Και οι έξι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση.
Στο ένα αυτοκίνητο επέβαιναν τέσσερα άτομα, στο δεύτερο βρισκόταν μόνο ο οδηγός. Το έκτο άτομο, ο πεζός φαίνεται ότι βρισκόταν κοντά στη διασταύρωση και δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί.
Όπως ήταν αναμενόμενο στην άνοδο της λεωφόρου Συγγρού επικράτησε κυκλοφοριακό κομφούζιο με την ουρά που σχημάτιζαν τα αυτοκίνητα να φτάνει ως την παραλιακή!
Μέχρι και αυτή την ώρα το δεξιό ρεύμα ανόδου της Συγγρού παραμένει κλειστό αν και τα αυτοκίνητα που είχαν εμπλακεί στο τροχαίο έχουν απομακρυνθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα