29 Μαρτίου 2024 / 1:50 μμ
29 Μαρτίου 2024 / 1:50 μμ

Καράογλου: Ο Σαββίδης υπερέβη τα εσκαμμένα

από fimotro

«Η ΝΔ δεν έχει προσωπικό πρόβλημα με τον κ. Σαββίδη, δεν έχει πρόβλημα με κανέναν, όμως το θεσμικό πλαίσιο είναι συγκεκριμένο και οι κανόνες πρέπει να τηρούνται», δήλωσε ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της ΝΔ, βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, Θεόδωρος Καράογλου, στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, «Πρακτορείο 104,9 fm».
«Η ΝΔ δεν έχει πρόβλημα με τα πρόσωπα. Όμως, στη σύγχρονη Ελληνική Δημοκρατία υπάρχει ένα συγκεκριμένο πλαίσιο, μέσα στο οποίο οφείλουν να κινηθούν οι επιχειρηματίες. Όσοι παραβαίνουν το πλαίσιο αυτό, τότε υπάρχουν αυτόματα ζητήματα, τα οποία εμείς πρέπει να αναδεικνύουμε. Η συνέντευξη του κ.Σαββίδη προφανώς υπερέβη τα εσκαμμένα. Ο κ.Σαββίδης πρέπει να ξεκαθαρίσει, αν θέλει να γίνει πολιτικό πρόσωπο, να το δηλώσει ευθαρσώς, για να υποστεί και την ανάλογη δημόσια πολιτική κριτική», επισήμανε ο κ.Καράογλου και πρόσθεσε: «Όλοι οι επιχειρηματίες είναι καλοδεχούμενοι, ο κ.Σαββίδης είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος έχει βάλει πολλά χρήματα στην ελληνική αγορά και ειδικότερα στη Βόρεια Ελλάδα αυτό είναι κάτι το οποίο το γνωρίζουμε, το εκτιμούμε, το σεβόμαστε, αλλά από εκεί και πέρα στη δημοκρατία υπάρχουν κανόνες, νόμοι και πρέπει να είναι ξεκάθαροι για όλους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα