18 Απριλίου 2024 / 4:28 πμ
18 Απριλίου 2024 / 4:28 πμ

Κανονικά φεύγουν τα δρομολόγια από Πειραιά για Κω

από fimotro

Δεν αποκόπτεται ακτοπλοϊκά η Κως από τον Πειραιά. Τα πλοία θα προσεγγίζουν το λιμάνι της Κεφάλου μέχρι να αποκατασταθούν οι ζημιές στο κεντρικό λιμάνι, όπως ανακοίνωσε ο Υφυπουργός ναυτιλίας Νεκτάριος Σαντορινιός στην έκτακτη συνέντευξη τύπου με τους κυρίους Σπίρτζη και Τόσκα που βρίσκονται στο νησί.

Επίσης μετακινήθηκε και ο προβλήτας για τα τοπικά δρομολόγια σε άλλο σημείο του λιμανιού της, ενώ εκεί μεταφέρθηκε και η λεγόμενη Πύλη Σένγκεν, όπου γίνεται ο έλεγχος διαβατηρίων.

Οι κύριοι Σπίρτζης και Τόσκας διαβεβαίωσαν ότι η κατάσταση στο νησί ομαλοποιήθηκε και το μόνο σοβαρό πρόβλημα που υπάρχει είναι οι ζημιές στο λιμάνι.

Το απόγευμα μεταβαίνουν στην Κω 4 λιμενολόγοι, καθηγητές πανεπιστημίου και στελέχη του Υπουργείου Ναυτιλίας για να δουν εκ του σύνεγγυς το πρόβλημα στον λιμένα και να εκκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες αποκατάστασης των ζημιών.

Σημειώνεται πως θα γίνει σύσκεψη στις 19:00 για να υπάρξει συντονισμός των συνεργείων καταγραφής των ζημιών και να ξεκινήσουν άμεσα οι έλεγχοι στα κτίρια που έχουν πληγεί.

Πηγή: http://www.skai.gr/news/greece/article/351623/den-apokoptetai-aktoploika-i-kos-apo-ton-peiraia-/#ixzz4nTOcddK7
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα