19 Απριλίου 2024 / 7:50 πμ
19 Απριλίου 2024 / 7:50 πμ

Κανένα σημάδι από τους έξι αγνοούμενους της Δ. Αττικής…

από fimotro

Μάχη με το χρόνο δίνουν τα σωστικά συνεργεία που αναζητούν έξι αγνοούμενους στη Δυτική Αττική και όσο περνούν οι ώρες η αγωνία κορυφώνεται και οι ελπίδες μειώνονται. Νωρίς το μεσημέρι εντοπίστηκαν τα αυτοκίνητα των δύο αγνοουμένων, χωρίς τους ίδιους μέσα. Από τη φονική κακοκαιρία έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον 16 άνθρωποι, ενώ εκατοντάδες περιουσίες καταστράφηκαν. Η δήμαρχος Μάνδρας υπογράμμισε την ανάγκη να ξανανοίξουν τα ρέματα με μπουλντόζες, πάνω από τα ήδη κατεστραμμένα σπίτια και καταστήματα που βρίσκονται στον ρου τους.

Μέσα σε αυτό το κλίμα αγωνίας και απόγνωσης, βρήκαν την ευκαιρία επιτήδειοι να κάνουν… πλιάτσικο σε σπίτια και καταστήματα, που έχουν καταστραφεί και έχουν καλυφθεί από λάσπη.

Ο απολογισμός της καταστροφής που σημειώθηκε στην περιοχή είναι τραγικός: Δεκαέξι νεκροί, έξι αγνοούμενοι, 23 τραυματίες, ζημιές σε περίπου 500 σπίτια και καταστήματα – πολλά εκ των οποίων καταστράφηκαν ολοσχερώς από τα ορμητικά νερά.

Η Πυροσβεστική έχει δεχτεί από τους κατοίκους της Μάνδρας 630 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων και 280 για παροχή βοήθειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα