20 Απριλίου 2024 / 7:44 πμ
20 Απριλίου 2024 / 7:44 πμ

Καμία προσφορά στον πλειστηριασμό για το Athens Ledra!

από fimotro

Δεν φαίνεται να είναι τόσο αισιόδοξα τα πράγματα για το γνωστό ξενοδοχείο Athens Ledra. Ενώ καλλιεργήθηκε κλίμα αισιοδοξίας ότι υπάρχουν ενδιαφερόμενοι αγοραστές και μάλιστα Κινέζοι και παρά την αποχή των συμβολαιογράφων, ο μοναδικός πλειστηριασμός που διεξήχθη σήμερα, ήταν αυτός για το ξενοδοχείο Athens Ledra χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Η συμβολαιογράφος άνοιξε το φάκελο της υπόθεσης από τις 16:00 έως τις 17:00, ωστόσο κανένας δεν κατέθεσε προσφορά για το ξενοδοχείο.
Υπενθυμίζεται πως είναι η τρίτη φορά που διεξάγεται άκαρπος πλειστηριασμός για το Athens Ledra κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι πλέον η τράπεζα, στην οποία έχει περάσει το ξενοδοχείο, μπορεί να προσφύγει στη δικαιοσύνη και να ζητήσει να μειωθεί η τιμή από την οποία ξεκινάει ο πλειστηριασμός. Παρόντες στη διαδικασία ήταν και πολλοί από τους εργαζομένους του ξενοδοχείου.

Υπενθυμίζεται πως για σήμερα ήταν προγραμματισμένοι 21πλειστηριασμοί στο πρωτοδικείο Αθηνών και συνολικά 34 στην Αττική, ωστόσο λόγο της αποχής των συμβολαιογράφων διεξήχθη μόνος αυτός για το ξενοδοχείο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα