18 Απριλίου 2024 / 3:38 μμ
18 Απριλίου 2024 / 3:38 μμ

«Καλπάζει» η εγκληματικότητα: Δύο δολοφονίες ηλικιωμένων στο κέντρο της Αθήνας

από fimotro

Στα ύψη βρίσκεται η εγκληματικότητα, καθώς το αστυνομικό δελτίο βγάζει πλέον σε καθημερινή βάση πολλές δυσάρεστες ειδήσεις.
Η χθεσινή ημέρα δεν αποτέλεσε εξαίρεση, καθώς το βράδυ και σε διάστημα ελάχιστων ωρών ήρθαν στο φως της δημοσιότητας οι περιπτώσεις της δολοφονίας δύο ηλικιωμένων ανδρών στο Κέντρο της Αθήνας.
Πρόκειται για δύο άνδρες 70 και 75 ετών, ενώ στην μία περίπτωση πραγματοποιήθηκαν και δύο συλλήψεις ανδρών που επιχείρησαν να διαφύγουν.
Νεκρός στο διαμέρισμά του 75χρονος
Ο θάνατος του 75χρονου φέρεται να οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια, σύμφωνα με αστυνομικές πγές. Η σορός του άτυχου ηλικιωμένου εντοπίστηκε χθες, σε προχωρημένη σήψη,μέσα στο διαμέρισμά του, στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στον Άγιο Παντελεήμονα.
Το θύμα ήταν σε ύπτια θέση, ενώ έφερε τραύματα από μαχαίρι στην πλάτη. Για τη συγκεκριμένη υπόθεση, προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής. Οι αστυνομικοί πλέον εστιάζουν τις έρευνες τους στο φιλικό κύκλο του δολοφονημένου άνδρα.
Ανοιξε την πόρτα στους δολοφόνους του;
Στο δεύτερο έγκλημα, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ βρήκαν νεκρό έναν 70χρονο συνταξιούχο ανδρολόγο μέσα στο ιατρείο του, στον 6ο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Μάρνης.
Η ΕΛ.ΑΣ κλήθηκε από γείτονες που άκουσαν θορύβους από το ιατρείο του άτυχου άνδρα, ο οποίος βρέθηκε δεμένος χειροπόδαρα, ενώ στο λαιμό και το πρόσωπο του είχε περαστεί ένα κασκόλ.
Όπως προέκυψε αργότερα, ο Έλληνας κι ο Ρουμάνος, ηλικίας 55-60 ετών αμφότεροι, είχαν κλείσει ιατρικό ραντεβού με τον 75 χρονο με σκοπό την ληστεία.
Στην κατοχή των δυο υπόπτων βρέθηκαν μαχαίρια και γάντια.
Οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες και προσπάθησαν να επαναφέρουν τον 70χρονο γιατρό, ωστόσο ήταν ήδη πολύ αργά, με τους διασώστες του ΕΚΑΒ να τον παραλαμβάνουν νεκρό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα