18 Απριλίου 2024 / 6:14 μμ
18 Απριλίου 2024 / 6:14 μμ

Και πάλι πρωταθλητές οι πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού!

από fimotro

Και το εφετινό πρωτάθλημα Κ20 της Σούπερ Λίγκας βάφτηκε ερυθρόλευκο. Η ομάδας νέων του Ολυμπιακού νίκησε 3-1 την αντίστοιχη του Λεβαδειακού σε παιχνίδι για την 28η αγωνιστική και εξασφάλισε τον τίτλο.

Οι Πειραιώτες μετά από 26 αγώνες έχουν 72 βαθμούς, με 23 νίκες και τρεις ισοπαλίες, και έχουν στόχο να παραμείνουν αήττητοι, όπως δηλώνουν οι υπεύθυνοι της ομάδας μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος, δηλαδή, για άλλες τέσσερις αγωνιστικές.

Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο 12ο λεπτό με τον Κιρτζιαλίδη στο 12′ και στο 22′ ο Μεγαρίτης μέσα από την περιοχή με κεφαλιά έκανε το 2-0. Ο Λεβαδειακός μείωσε σε 2-1 στο 81ο λεπτό με τον Γρηγοριάδη. Οι ερυθρόλευκοι διαμόρφωσαν το τελικό 3-1 με τον Τσιλίκη στις καθυστερήσεις.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βασίλης Βούζας μετά από την ολοκλήρωση του αγώνα τόνισε:

“Συγχαρητήρια σ’ όλα τα παιδιά για την μεγάλη τους προσπάθεια και το κατόρθωμα τους. Το Πρωτάθλημα ανήκει σ’ αυτά. Αποδείξαμε πως διαθέτουμε την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και τους πιο ποιοτικούς παίκτες στην ηλικία τους. Είναι σημαντικό να είσαι για 3 συνεχή χρόνια στην κορυφή αλλά το πιο σημαντικό είναι το γεγονός ότι παιδιά της Ακαδημίας παίζουν στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού. Θα συνεχίσουμε με στόχο την κατάκτηση και άλλων Πρωταθλημάτων και φυσικά για να δώσουμε και άλλα παιδιά στην μεγάλη ομάδα. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου. Μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία έχει φυσικά η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο κ. Παύλου που είναι πάντα δίπλα μας και μας παρέχουν τα πάντα”.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Σφυρίδης, Βυθούλκας,Μερεντίτης, Φάσσας,Γεωργακόπουλος (46′ Σαραντίδης), Γρηγοριάδης, Δαρδαμάνης, Λιάγκας,Μέσι (70′ Παπαθεοδώρου), Νίκας, Ζυμπέρι (86’Πόρης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γαβαλάς, Ξύδας (67′ Αγιώτης), Φουάσης (58′ Κουγιός), Λάμπρου, Τόλι, Πλέγας, Κιρτζιαλίδης, Τασιούλης (71′ Τσιλίκης), Μεγαρίτης,Βρουσάι, Καμπετσής.Και φέτος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα