29 Μαρτίου 2024 / 7:18 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 7:18 πμ

Και ο Δ. Καμμένος αδειάζει άγρια τον Κατσίκη

από fimotro

Ατυχή χαρακτήρισε τη δήλωση του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Κώστα Κατσίκη, περί ενδεχόμενης ανταλλαγής των οκτώ Τούρκων αξιωματικών με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς ο Δημήτρης Καμμένος.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ τόνισε:

«Ανταλλαγή για εμένα δεν υπάρχει. Δεν ανταλλάσσεις το κράτος Δικαίου. Ο Ερντογάν είναι του γύψου, έχει βάλει σε γύψο όλο το Δημόσιο, την Υγεία, τους κρατικούς λειτουργούς και τη Δικαιοσύνη. Πρέπει να κρατήσουμε τα κεκτημένα και να μην τα ανταλλάξουμε».

«Η παράκαμψη της Δικαιοσύνης ήταν το χειρότερο που είπε ο Κατσίκης», πρόσθεσε και επεσήμανε:

«Από τη μία έχουμε τους 8 που ζητούν άσυλο από ένα δημοκρατικό κράτος και από την άλλη δύο αιχμαλώτους που κρατούνται παράνομα».

«Ο Ερντογάν επιβεβαίωσε τις διεκδικήσεις του στο Αιγαίο και την Κύπρο. Έχουμε κι εμείς φωνή και κάποια στιγμή πρέπει να τη βγάλουμε», σημείωσε ακόμα.

«Η κυβέρνηση δεν είναι αριστερή, μπορεί να νομίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι αριστερή… Από εκεί πηγάζει και το στρες των 53 ή 53 plus» είπε σε άλλο σημείο.

Κληθείς να σχολιάσει πώς ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος θα μπορούσε να εμποδίσει τη συμφωνία για το ονοματολογικό των Σκοπίων, όπως διαμηνύει, απάντησε ότι «θα μπορούσαμε να πάρουμε το υπουργείο Εξωτερικών».

Δήλωσε επίσης ότι οι εκλογές μπορούν να γίνουν νωρίτερα από το τυπικό τέλος της τετραετίας, γιατί η βασική εντολή διακυβέρνησης που δόθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ λήγει τον Ιανουάριο του ’19 και όχι το Σεπτέμβριο του ‘19.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα