25 Απριλίου 2024
25 Απριλίου 2024

Και ο αδελφός του Αμερικανού τουρίστα είχε δολοφονηθεί έξω από μπαρ στο Τέξας!

από fimotro

Σοκ προκαλεί μια νέα πτυχή της δολοφονίας του νεαρού 22χρονου Αμερικανού τουρίστα, έξω από κλαμπ στον Λαγανά Ζακύνθου.

Μάλιστα, φίλοι του άτυχου Μπακάρι Άντερσον, αποκάλυψαν ότι και ο αδελφός είχε χάσει τη ζωή του σε συμπλοκή σε μπαρ του Τέξας, όπου είχε δεχθεί αλλεπάλληλες μαχαιριές.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής, η οικογένεια έζησε τον χειρότερο εφιάλτη, καθώς η μοίρα αποδείχθηκε πολύ σκληρή μαζί τους, βλέποντας και τον δεύτερο γιο τους, που παραθέριζε στον Λαγανά, να πέφτει νεκρός μετά από χτυπήματα που δέχτηκε σε συμπλοκές έξω από πολυσύχναστο μπαρ.

Ιατροδικαστής: Δεν πρόλαβε να αμυνθεί

Ανατριχίλα όμως προκαλούν και τα αποτελέσματα της νεκροψίας του άτυχου 22χρονου. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ANT1 ο ιατροδικαστής διαπίστωσε πως ο θάνατος του νεαρού προκλήθηκε από αλλεπάλληλα χτυπήματα στο κεφάλι, κάποια εκ των οποίων του προκάλεσαν εγκεφαλική αιμορραγία.

Ο 22χρονος έφερε κακώσεις σε όλο του το σώμα, ενώ ο ΑΝΤ1 μετέδωσε ότι δεν πρόλαβε να αμυνθεί. Από τα βίντεο της αστυνομίας προκύπτει επίσης ότι οι δράστες χτυπούσαν τον νεαρό ακόμα και όταν αυτός είχε χάσει τις αισθήσεις του…

Το χρονικό

Όλα άρχισαν στις 3:15 τα ξημερώματα, όταν δύο παρέες, μία Αμερικανών και μία Σέρβων άρχισαν να διαπληκτίζονται μέσα στο μπαρ. Κάποια στιγμή κι ενώ τα πράγματα άρχισαν να ξεφεύγουν, τον λόγο πήρε ο ηλικίας 32 ετών σερβικής καταγωγής και βρετανικής υπηκοότητας υπεύθυνος του καταστήματος και μπράβος.

Ο μπράβος αρχίζει να χτυπά με μανία τον 22χρονο Αμερικανό τουρίστα, ο οποίος βγήκε έξω από το μαγαζί και άρχισε να τρέχει. Ο μπράβος μαζί με έναν 34χρονο Έλληνα μπάρμαν άρχισαν να τον καταδιώκουν, ενώ λίγα μέτρα πιο πέρα από τον άγριο ξυλοδαρμό ο τουρίστας έπεσε αναίσθητος στη μέση του δρόμου.

Ο άτυχος νεαρός διακομίστηκε με βαριές κρανιοεγκαφαλικές κακώσεις στο νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η αστυνομία προχώρησε σε δύο συλλήψεις, του μπράβου και του μπάρμαν και σε τρεις προσαγωγές, ενώ εξετάζεται και η συμμετοχή ενός ακόμη μπάρμαν.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο άτυχος 22χρονος, μόνιμος κάτοικος Τέξας, είχε φτάσει στο νησί της Ζακύνθου πριν από λίγες μέρες για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα