19 Απριλίου 2024 / 7:09 πμ
19 Απριλίου 2024 / 7:09 πμ

Και επισήμως στη Λίβερπουλ ο Σαλάχ

από fimotro

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε την απόκτηση του Μοχάμεντ Σαλάχ. Υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο ο 25χρονος Αιγύπτιος εξτρέμ, ο οποίος θα κοστίσει 42+8 εκατ. ευρώ για τους “κόκκινους”

Παίκτης της Λίβερπουλ είναι και επισήμως ο Μοχάμεντ Σαλάχ. Ο 25χρονος εξτρέμ υπέγραψε την Πέμπτη (22/6) συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας, προερχόμενος από τη Ρόμα, στην οποία έπαιξε την τελευταία διετία.

Η μεταγραφή του θα κοστεί 42 εκατ. ευρώ, ενώ με τα μπόνους το ποσό μπορεί να φτάσει τα 50 εκατ. ευρώ. Ο διεθνής Αιγύπτιος ανέφερε: “Θα δώσω το 100% για το κλαμπ. Θέλω πραγματικά να κερδίσω κάτι με αυτή την ομάδα.

Έχουμε εξαιρετική ομάδα και πολύ καλούς παίκτες. Έβλεπα τα παιχνίδια της Λίβερπουλ την περασμένη σεζόν και όλοι έδιναν το 100% για τη νίκη. Όλοι μπορούν να δουν ότι ο κόουτς τα δίνει όλα”. Ο Σαλάχ σημείωσε 29 γκολ σε 65 συμμετοχές στη Serie A με τη Ρόμα.

Παλαιότερα έχει παίξει σε Βασιλεία, Τσέλσι και Φιορεντίνα. Με την Εθνική του ομάδα μετρά 52 συμμετοχές από το 2011, έχοντας σημειώσει 29 τέρματα. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στο Νησί, το νέο απόκτημα της Λίβερπουλ θα παίρνει 5,5 εκατ. ευρώ ετησίως.

Στη νέα του ομάδα ο Αφρικανός θα φορά τη φανέλα με το Νο11, το οποίο είχε ο Ρομπέρτο Φιρμίνο, ο οποίος επέλεξε το Νο9 για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Αυτή είναι η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Λίβερπουλ, αφού στοίχισε 39 εκατ. λίρες.

Προηγούμενο πιο δαπανηρό deal για τους “κόκκινους” ήταν αυτό του Άντι Κάρολ, για τον οποίο είχαν δώσει 35 εκατ. λίρες στην Νιούκαστλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα