29 Μαρτίου 2024 / 1:12 μμ
29 Μαρτίου 2024 / 1:12 μμ

Και δεύτερη σύλληψη Ελληνα στο αεροδρόμιο των Τιράνων

από fimotro

Σε μία ακόμη σύλληψη ενός Ελληνα προχώρησαν οι αλβανικές αρχές στο αεροδρόμιο των Τιιράνων. Αυτή τη φορά πρόκειται για έναν 50χρονο Έλληνα, για τον οποίο δεν δίνουν περισσότερα στοιχεία.
Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες οι αστυνομικές αρχές είχαν συλλάβει έναν Έλληνα μηχανικό, καθώς θεώρησαν ότι με συσκευή που μετέφερε, έκανε παρακολουθήσεις, δηλαδή κατασκοπεία. Την επόμενη ημέρα αφέθηκε ελεύθερος αλλά κρατήθηκε το διαβατήριό του από την Εισαγγελία.
Οπως μεταδίδει το epiruspost.gr, σύμφωνα με τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης, ο 50χρονος εντοπίστηκε να μεταφέρει, χωρίς να το έχει δηλώσει, μεγάλο χρηματικό ποσό. Πληροφορίες κάνουν λόγο για 15 χιλιάδες ευρώ και 270 χιλιάδες λεκ.
Ο Έλληνας, όπως μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης, δεν μπορούσε να δικαιολογήσει την προέλευση των χρημάτων αυτών, τα οποία θέλησε να μεταφέρει παράνομα στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα