28 Μαρτίου 2024 / 3:29 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 3:29 μμ

Καιρός: Γενικά αίθριος στην Αττική – Τοπικές βροχές στα δυτικά και βόρεια

από fimotro

Ο καιρός σήμερα θα περιλαμβάνει αραιές νεφώσεις, κατά τόπους πυκνές, με τοπικές βροχές στα δυτικά και τα βόρεια κυρίως από το απόγευμα και το βράδυ σποραδικές καταιγίδες.

Ειδικότερα, στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις οι οποίες από αργά το απόγευμα θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και από το απόγευμα στα ανατολικά και τα νότια τοπικά 6 μποφόρ, στρεφόμενοι τη νύχτα σε δυτικούς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 22 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν, με τοπικές βροχές κυρίως από το απόγευμα και το βράδυ πιθανόν σποραδικές καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα και κατά τόπους ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 και από το απόγευμα πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 20 βαθμούς κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση του καιρού:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: αραιές νεφώσεις κατά τόπους, οι οποίες βαθμιαία από τα δυτικά θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως από το απόγευμα. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν το βράδυ στη Μακεδονία και τη νύχτα στη Θράκη. Βελτίωση τη νύχτα στα δυτικά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα και κατά τόπους ομίχλες τις πρωινές ώρες.

Ανεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και βαθμιαία στα ανατολικά 4 με 6 πρόσκαιρα τη νύχτα έως 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 05 έως 20 βαθμούς κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: λίγες νεφώσεις οι οποίες αρχικά στα βόρεια και βαθμιαία και στα υπόλοιπα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από αργά το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.

Ανεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ, στρεφόμενοι το βράδυ σε δυτικούς με την ιδία ένταση.

Θερμοκρασία: από 08 έως 23 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις κατά τόπους, οι οποίες από το απόγευμα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές κυρίως το βράδυ στα δυτικά και τα βόρεια. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.

Ανεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία τοπικά 6 με 7 μποφόρ, στρεφόμενοι τη νύχτα σε δυτικούς.

Θερμοκρασία: από 06 έως 23 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν με τοπικές βροχές τη νύχτα στις Κυκλάδες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.

Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία 5 με 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 10 έως 20 και στη βόρεια Κρήτη έως 22 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν με τοπικές βροχές και από το βράδυ στα βόρεια σποραδικές καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.

Ανεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5, βαθμιαία 5 με 7 και πιθανώς τη νύχτα τοπικά 8 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 12 έως 20 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Πρόγνωση καιρού για αύριο Τρίτη 13-03-2018

Καιρός: στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες στα ανατολικά σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις.

Ανεμοι: στο ανατολικό Αιγαίο νότιοι 5 με 7 που βαθμιαία θα γίνουν δυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Στα υπόλοιπα από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και πρόσκαιρα στα νότια πελάγη 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: σε πτώση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα