29 Μαρτίου 2024 / 5:30 μμ
29 Μαρτίου 2024 / 5:30 μμ

Καινούργιος ορισμός του μπάσκετ από τον Σφαιρόπουλο: Ας βάζουμε και… 50 πόντους, αρκεί να κερδίζουμε!!!

από fimotro

Απίστευτα εκνευρισμένος εμφανίστηκε μετά την δεύτερη εντός έδρας βαριά ήττα από τον ΠΑΟ ο Γιάννης Σφαιρόπουλος! Με αφορμή ερώτηση από δημοσιογράφο της COSMOTE TV, μετά τη νίκη επί του Ρεθύμνου, στο ΣΕΦ, για την εικόνα του Ολυμπιακού στα τελευταία παιχνίδια, ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» ξέσπασε, φανερά εκνευρισμένος: «Ποια αποτελέσματα; Ποια εικόνα εννοείτε, δηλαδή; Δεν καταλαβαίνω. Ένα ματς χάσαμε, με τον Παναθηναϊκό.
Η ομάδα είχε κάνει τέσσερις νίκες στην Eυρωλίγκα. Δεν καταλαβαίνω την ερώτησή σας. Τον Άρη τον αποκλείσαμε, πήγαμε στον τελικό (εννοεί τον Άρη που έχει το 1/20 του μπάτζετ του Ολυμπιακού!). Τι εννοείτε; Δεν καταλαβαίνω. Κέρδισε ο Ολυμπιακός τα παιχνίδια που έπρεπε να κερδίσει; Τα κέρδισε. Ένα έχασε, προχθές, με τον Παναθηναϊκό. Σωστά; (Λάθος. Έχασε ένα τώρα με τον ΠΑΟ, ένα στην αρχή της σεζόν πάλι στο ΣΕΦ και ένα πέρσι μέσα στο ΣΕΦ που ήταν το τελευταίο και έχασε το πρωτάθλημα!!!) Άρα, αυτό πρέπει να ξεπεράσουμε.
Σίγουρα, όταν χάνεις από τον Παναθηναϊκό στην έδρα σου για δεύτερη φορά (και εδώ λέει άλλα αντί άλλων. Ο Ολυμπιακός έχασε στην έδρα του από τον ΠΑΟ με κατεβασμένα τα χέρια για τρίτη συνεχομενη φορά!), η ψυχολογία δεν είναι καλή. Θέλουμε να φτιάξουμε την ψυχολογία. Μην τα μηδενίζουμε, όμως, όλα. Έτσι δεν είναι; Γιατί η ομάδα απέκλεισε τον Άρη (το λέει σαν να κέρδισε κάποια πανίσχυρη ομάδα του… ΝΒΑ!), τον κέρδισε δύο φορές, πάει στον τελικό Κυπέλλου. Ο Ολυμπιακός είναι μέσα και στους τρεις στόχους του. Μην το ξεχνάτε αυτό. Θέλω να κερδίζει η ομάδα και ας βάζει… 50 πόντους! Σε όποιον αρέσει αυτό το μπάσκετ. Αν κερδίζει η ομάδα, αυτό είναι το πιο σημαντικό(!)
», ήταν τα περίεργα και εκτός τόπου και χρόνου, λόγια του.

Σ.Σ. Fimotro: Όχι κύριε Σφαιρόπουλε. Δεν μας αρέσει το μπάσκετ των 50 πόντων. Εμείς θέλουμε να βλέπουμε μπάσκετ ποιότητας, θεάματος, αιφνιδιασμών και σουτ από παντού. Μήπως θα πρέπει να πάρουμε την… άδειά σας για να το γράψουμε; Τι άλλο θα ακούσουμε επιτέλους από αυτόν τον απίθανο τύπο που κάνει τον προπονητή και τον κρατάνε ακόμα οι Αγγελόπουλοι!…
Ιδού το χαρακτηριστικό βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα