28 Μαρτίου 2024 / 4:45 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 4:45 μμ

Καθηγητής έπαθε έμφραγμα και κατέληξε μπροστά στους μαθητές του!

από fimotro

Δεν άντεξε τελικά, και κατέληξε ο 62χρονος μαθηματικός, ο οποίος υπέστη ανακοπή σήμερα νωρίς το πρωί, μόλις πήγε στο 11ο Γυμνάσιο Πατρών, όπου διδάσκει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος καθηγητής κατέρρευσε μπροστά στα μάτια μαθητών και συναδέλφων, όταν λίγο μετά τις 7.00 το πρωί πήγε στο σχολείο και προσπάθησε να κόψει αλυσίδα που έκλεινε την πόρτα, καθώς μαθητές είχαν προχωρήσει σε κατάληψη.

Αν και μεταφέρθηκε άμεσα με Μονάδα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας», και παρά τις προσπάθειες των διασωστών, τελικά ο 62χρονος μαθηματικός κατέληξε, σύμφωνα με το patrastimes.gr.

Το σχολείο όπως και τα περισσότερα στην Πάτρα και την ευρύτερη περιφέρεια σήμερα είναι κλειστά, στο πλαίσιο των σημερινών κινητοποιήσεων των μαθητών.

Η τραγική είδηση, έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στην εκπαιδευτική κοινότητα της Πάτρας.

Ο εκλιπών σύμφωνα με πληροφορίες ήταν υπεύθυνος του Περιβαλλοντικού Προγράμματος Εκπαίδευσης, και μαζί με τους μαθητές του είχε διακοσμήσει την πρόσοψη του σχολικού συγκροτήματος με ψηφιδωτά, δικής του έμπνευσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα