29 Μαρτίου 2024 / 10:45 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 10:45 πμ

«Κίτρινη κάρτα» Μέρκελ στην Αθήνα για το προσφυγικό

από fimotro

Λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με την Αγκελα Μέρκελ, η γερμανίδα καγκελάριος έστειλε το δικό της μήνυμα, αυτή τη φορά για το πρσφυγικό. Σύμφωνα με πληροφορίες, εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά της στη διάρκεια της Συνόδου του ΕΛΚ, ως προς τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης όσον αφορά το προσφυγικό.
Σύμφωνα με Ευρωπαίο αξιωματούχο που επικαλείται η Καθημερινή, η Γερμανίδα καγκελάριος, σε ιδιαίτερα αυστηρό τόνο και ύφος αναφέρθηκε στις καθυστερήσεις που υπάρχουν όσον αφορά στις επιστροφές προσφύγων από την Ελλάδα στην Τουρκία, ενώ το ύφος της ήταν τόσο έντονο που προκάλεσε εντύπωση σε όσους ήταν παρόντες.
Το νούμερο από την εφαρμογή της συμφωνίας μεταξύ Ε.Ε.- Τουρκίας για το προσφυγικό παραμένει πολύ χαμηλό εξαιτίας των καθυστερήσεων της ελληνικής πλευράς σε ό,τι αφορά την εφαρμογή των συμφωνηθέντων, δήλωσε η Μέρκελ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα