25 Απριλίου 2024
25 Απριλίου 2024

Κέρδισε μέσα στη Μπαρτσελόνα χωρίς τον Σπανούλη!!!

από fimotro

liveΑπό τα απίστευτα που συμβαίνουν με τον Μπασκετικό Ολυμπιακό. Από τα απίστευτα που συμβαίνουν γενικά με τον Ολυμπιακό που είναι η μόνη Ελληνική ομάδα που έχει διακρίσεις στην Ευρώπη σε όλα τα σπορ! Πήγε στη Μπαρτσελόνα χωρίς τον Σπανούλη, με ανέτοιμο τον Πρίντεζη και πήρε μια μεγαλειώδη νίκη μέσα στην Ισπανία με απίστευτη εμφάνιση και αμυντικό μπάσκετ βγαλμένο από άλλον πλανήτη! Κι όμως χωρίς τον Σπανούλη ο Ολυμπιακός κέρδισε την Μπαρτσελόνα και απέδειξε ότι έχει ομάδα πραγματικά για το Final Four. Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια νίκη στο Palau επικρατώντας της Μπαρτσελόνα με 67-69 και πάνε φουλ για την τετράδα οι Πειραιώτες. Μιλάμε για άθλο που δεν έχει ξαναγίνει!…

Η φάση που έκρινε όμως τον αγώνα, ήταν η επόμενη. Η άμυνα που έβγαλε ο Ολυμπιακός στην τελευταία επίθεση του αγώνα. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας πήρε τάιμ άουτ, έδωσε την μπάλα στον Ταϊρίς Ράις, αλλά οι “ερυθρόλευκοι” έκαναν αυτό που έπρεπε, διασφαλίζοντας τη νίκη τους στη Βαρκελώνη.

Κορυφαίος στη μεγάλη νίκη του Θρύλου ήταν ο Γιώργος Πρίντεζης με 16 πόντους. Ο διεθνής φόργουορντ έμεινε στο παρκέ για 26:40 λεπτά, στα οποία είχε 5/10 δίποντα, 1/5 τρίποντα, 3/5 βολές, 9 ριμπάουντ, 2 ασίστ. Από κοντά ακολούθησε ο Ματ Λοτζέσκι με 11 πόντους, ενώ καθοριστικός ήταν ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ο οποίος στα τελευταία δευτερόλεπτα παρέμεινε ψύχραιμος και με 2 εύστοχες βολές έδωσε τη νίκη στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Οι «ερυθρόλευκοι» την ερχόμενη εβδομάδα υποδέχονται στο ΣΕΦ την Μπασκόνια για την 18η αγωνιστική της διοργάνωσης. Αυτό που πρόεχει πάντως τη δεδομένη στιγμή είναι ο αγώνας της Δευτέρας με τον Παναθηναϊκό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα