24 Απριλίου 2024 / 5:02 πμ
24 Απριλίου 2024 / 5:02 πμ

Κάκωση ο Μάντζαρης, παίζει με Γαλλία

από fimotro

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης χτύπησε στο δάκτυλο του αριστερού χεριού του και πήγε για εξετάσεις. Τα αποτελέσματα έδειξαν πως υπέστη συνδεσμική κάκωση. Μίσσας: “Δεν υπάρχει θέμα με την συμμετοχή του”.

Κατά την διάρκεια της προπόνησης της Εθνικής μας ομάδας στο Ελσίνκι, η οποία προετοιμάζεται για το παιχνίδι του Σαββάτου (2/9) κόντρα στην Γαλλία, ο Βαγγέλης Μάντζαρης χτύπησε το δάκτυλο του, νιώθοντας έντονες ενοχλήσεις.

Συγκεκριμένα, ο 27χρονος πλέι-μέικερ του Ολυμπιακού, χτύπησε το μικρό δάκτυλο του αριστερού του χεριού και ακολούθως κατευθύνθηκε κατευθείαν στο νοσοκομείο για εξετάσεις, για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού.

Σύμφωνα με την επίσημη θέση της ΕΟΚ, η διάγνωση για τον Βαγγέλη Μάντζαρη είναι η εξής: “Συνδεσμική κάκωση έδειξε η ακτινογραφία στο δάχτυλο του Βαγγέλη Μάντζαρη”. Δεν πρόκειται λοιπόν για κάτι σοβαρό (υπήρχαν φόβοι για κάταγμα) και όπως σχολίασε ο Κώστας Μίσσας: “Δεν είναι σοβαρό, δεν νομίζω να υπάρχει θέμα με την συμμετοχή του κόντρα στην Γαλλία”.  Ο πλέι-μέικερ του Ολυμπιακού θα αγωνιστεί κόντρα στην Γαλλία έχοντας νάρθηκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα