29 Μαρτίου 2024 / 12:05 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 12:05 πμ

Κάθε αρχή και… κρίσιμη!

από fimotro

Όλα έτοιμα για να ξεκινήσει η αγαπημένη συνήθεια των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων! Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση στην Ευρώπη. Η μαγεία του Τσάμπιονς Λιγκ! Το σεντονάκι είναι στη θέση του στο κέντρο του γηπέδου, τα ηχεία έχουν καθαριστεί κι ετοιμάζονται να παίξουν για πρώτη φορά το αγαπημένο μας τραγούδι (δεεε τσαααάμπιονς) κι εμείς πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα, ως προς το τι θα δούμε στην πρεμιέρα των ομίλων. Φυσικά στο επίκεντρο της προσοχής μας, η πρεμιέρα του Ολυμπιακού απέναντι στην Σπόρτινγκ!

Δες όλες τις Νόμιμες Εταιρείες Στοιχήματος!

Πρεμιέρα για τους ομίλους στο Τσάμπιονς Λιγκ 2017-2018 λοιπόν. Συνολικά οκτώ αγώνες θα γίνουν (για τους όμιλους Α-Δ), όλοι την αγαπημένη μας ώρα (21:45). Φυσικά η προσοχή μας θα είναι στραμμένη στο στάδιο “Γ. Καραϊσκάκης” εκεί που ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Οι Πειραιώτες έχουν κληρώθει σ’ έναν από τους πιο δύσκολους όμιλους της φετινής διοργάνωσης, αφού εκτός από τους Πορτογάλους, μαζί του είναι και η Μπαρτσελόνα με την περσινή φιναλίστ και πρωταθλήτρια Ιταλίας, Γιουβέντους. Μπορεί οι ελπίδες για πρόκριση στη φάση των “16” να είναι από ελάχιστες έως μηδαμινές, όμως η κατάκτηση της τρίτης θέσης, είναι ένας στόχος που μπορεί να διεκδικήσει ο πρωταθλητής Ελλάδας. Βασική προϋπόθεση είναι να κερδίσει την Σπόρτινγκ στο Φάληρο. Γι’ αυτό και η πρώτη αγωνιστική είναι ίσως η πιο κρίσιμη της φετινής πορείας των “ερυθρόλευκων” στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ.

Εκτός όμως από τον αγώνα του Ολυμπιακού, έχουμε κι ακόμα επτά αγώνες όπως προείπαμε. Ξεχωρίζει φυσικά το σπουδαίο ματς (για τον ίδιο όμιλο) ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Γιουβέντους. Με πολλά ερωτηματικά η φετινή Μπαρτσελόνα του Βαλβέρδε μετά τη φυγή του Νεϊμάρ και του αποτυχημένου μεταγραφικού σχεδιασμού, ενώ η Γιουβέντους έχασε τον καλύτερο αμυντικό της (Μπονούτσι) και μαζί έχασε και την αμυντική της σταθερότητα. Είναι ματς που θα κρίνει πολλά για την πορεία των ομάδων στον όμιλο αυτό.

Σπουδαίο ματς έχουμε και στο «Ολύμπικο» της Ρώμης, εκεί όπου η Ρόμα υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης. Μόνο νίκη θέλουν οι Ιταλοί για να έχουν ελπίδες να μπουν «σφήνα» στο -θεωρητικά πάντα- δίδυμο των φαβορί, Τσέλσι και Ατλέτικο. Στα υπόλοιπα πέντε ματς, έχουμε ένα φαβορί απέναντι σ’ έναν πιο αδύναμο –θεωρητικά κι εδώ- αντίπαλο. Η Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Βασιλεία, η Μπάγερν την Άντερλεχτ, η Μπενφίκα φιλοξενεί την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η Παρί και η πανάκριβη «τριπλέτα» της πάει στη Γλασκώβη να παίξει με τη Σέλτικ του Ρότζερς, ενώ η Τσέλσι φιλοξενεί την Καραμπάκ από το Αζερμπαϊτζάν.

Εκτός όμως από ποδόσφαιρο έχουμε και μπάσκετ. Και συγκεκριμένα, Ευρωμπάσκετ 2017. Η φάση των «16» πέρασε, ζήτω η φάση των «8»! Στις 18:45 η Γερμανία αφού απέκλεισε ένα φαβορί (Γαλλία) πάει απέναντι στο μεγάλο φαβορί για τον τίτλο, τους τρομερούς Ισπανούς, ενώ λίγο αργότερα (21:30) η Σλοβενία του φοβερού Γκόραν Ντράγκιτς παίζει απέναντι στους εκπληκτικούς Λετονούς, που αποδεικνύονται η ευχάριστη έκπληξη του τουρνουά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα