28 Μαρτίου 2024 / 12:31 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 12:31 μμ

Ισοπαλία Λεπέν – Μακρόν δείχνουν οι πρώτες εκτιμήσεις!

από fimotro

Στιγμιότυπο 2017-04-23, 21.06.09Ισοπαλία δείχνουν οι πρώτες εκτιμήσεις στις Γαλλικές προδρικές εκλογές! Ωστόσο δεν πρόκειται για επίσημα αποτελέσματα. Η εκτίμηση της Le Figaro δίνει και τους δυο υποψηφίους με 23%! Ωστόσο το Γαλλικό ΥΠΕξ δίνει προβάδισμα από τα επίσημα αποτελέσματα στην Λεπέν με 3%! Θα δείξει εάν επιβεβαιωθεί η εκτίμηση η επίσημη καταμέτρηση των αποτελεσμάτων…

Φιγιόν: Στηρίξτε τον Μακρόν στο β’ γύρο

Σε έμμεση αποδοχή της ήττας τους προέβη ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών Φρανσουά Φιγιόν, υποστηρίζοντας ότι στον δρόμο του “βρέθηκαν πολλά και δύσκολα εμπόδια” τα οποίο δεν κατάφερε να ξεπεράσει.
Ο κ. Φιγιόν κάλεσε ουσιαστικά τους ψηφοφορίες του να στηρίξουν τον Εμ. Μακρόν στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών, λέγοντας ότι η ιστορία του Εθνικού Μετώπου είναι συνώνυμη της βίας και δεν υπάρχει άλλη λύση από το να καταψηφίσουν οι Γάλλοι ψηφοφόροι τη Μαρίν Λεπέν.

Μακρόν: Σήμερα αλλάζουμε σελίδα στη γαλλική πολιτική σκηνή

«Σήμερα γυρνάμε μία σελίδα στην γαλλική πολιτική ζωή», δήλωσε ο Εμανουέλ Μακρόν στο Γαλλικό Πρακτορείο (AFP). «Οι Γάλλοι εξέφρασαν την επιθυμία για ανανέωση. Η λογική μας βρίσκεται πλέον στην συσπείρωση που θα συνεχίσουμε μέχρι τις βουλευτικές εκλογές», δήλωσε ο πρώην υπουργός Οικονομίας, 39 ετών, που παραιτήθηκε τον Αύγουστο από την κυβέρνηση για να ιδρύσει το δικό του πολιτικό κίνημα.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα