25 Απριλίου 2024
25 Απριλίου 2024

Ιερώνυμος: Ερχονται δύσκολες ημέρες

από fimotro

Δυσκολότερες… ημέρες προέβλεψε ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, μετά το τέλος της λειτουργίας στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα της Κέρκυρας ο οποίος έστειλε μήνυμα ενότητας σε όλους τους Έλληνες, προκειμένου να ξεπεράσουν την κρίση.
Ο αρχιεπίσκοπος έκανε αναδρομή στις δύσκολες εποχές που έχει περάσει η Ελλάδα και στις διαπραγματεύσεις της χώρας με τους ξένους, προκειμένου να ενισχυθεί οικονομικά, ενώ παρότρυνε τους Έλληνες να είναι ενωμένοι και να μην είναι ατομιστές. Μάλιστα διέβλεψε δυσκολότερες μέρες, γιατί -όπως είπε- οι ξένοι πρώτα λύνουν τα δικά τους θέματα και τελευταία θα σκεφτούν τους Έλληνες.
«Σήμερα σε αυτή τη δύσκολη περίπτωση που ζούμε, σε μία κρίσιμη περίοδο, όλοι αναζητούμε στηρίγματα, ζητούμε μέσα σε αδιέξοδα να βρούμε διέξοδο, προσπαθούμε με κάθε τρόπο και καλά κάνουμε», είπε χαρακτηριστικά. «Αλλά το πρώτο, το απαραίτητο και το ζητούμενο που χρειάζεται αυτή τη στιγμή και πρέπει να αγωνιστούμε γι’ αυτό, είναι να είμαστε όλοι μαζί αγαπημένοι, ενωμένοι, σαν να είμαστε μία γροθιά και να προσπαθήσουμε ο καθένας με τις δυνάμεις που διαθέτει, ενωμένοι να περάσουμε στην απέναντι όχθη.
Δεν πρέπει να μας πιάνει πανικός, κρίσεις έχει περάσει πολλές αυτός ο τόπος, αλλά ενωμένοι όταν είμαστε τα αντιμετωπίζουμε», είπε στις πρώτες δηλώσεις του στους δημοσιογράφους κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Ιωάννης Καποδίστριας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα