18 Απριλίου 2024 / 12:10 μμ
18 Απριλίου 2024 / 12:10 μμ

Ιδιαίτερη αστυνομική τιμή για τον Γ. Τσούκαλη (φωτό)

από fimotro

unnamed-3 unnamed-2Ο Γιώργος Τσούκαλης τιμήθηκε πριν από λίγες ημέρες με ένα ειδικό βραβείο στον χορό της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής.
Ο γνωστός ιδιωτικός ερευνητής και συγγραφέας βραβεύτηκε για την τριαντάχρονη επιτυχημένη συνεργασία του με την Ελληνική Αστυνομία και για την εν γένει προσφορά του στον πολιτισμό.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης τιμήθηκε επίσης και ο δημοσιογράφος και πρώην πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Πάνος Σόμπολος.
Η βραδιά πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία και πρωτοφανή προσέλευση κόσμου στο κέντρο Ποσειδώνιο music hall.
Το παρόν έδωσαν εξέχουσες προσωπικότητες μεταξύ των οποίων ήταν ο Γιάννης Πανούσης, καθηγητής και πρώην υπουργός, η Άννα καραμανλή, βουλευτής, ο Δημήτριος Αναγνωστάκης, γενικός γραμματέας του υπουργείου προστασίας του πολίτη, ο Μίμης Πλέσσας,συνθέτης, ο Δημήτρης Παπαναγιώτου, στρατηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Γιάννης Καραπατάκης, πρόεδρος της διεθνούς ένωσης Αστυνομικών – ΙΡΑ, ο Μιχάλης Καρχιμάκης, πρώην υπουργός, η Μαργαρίτα Τσούκαλη, η Λουκίλα Καρρέρ, η Κωνσταντίνα Κάιζερ Κονταρίνη, εκπρόσωποι της Αμερικάνικης πρεσβείας στην Ελλάδα και άλλοι.
Αξίζει να τονιστεί ότι τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής και ειδικότερα ο πρόεδρος της ένωσης Γιώργος Καλλιακμάνης εδώ και χρόνια προάγουν με τον καλύτερο τρόπο την εξωστρέφεια και βρίσκονται διαρκώς δίπλα τόσο στους αστυνομικούς όσο και στον πολίτη παράγοντας σε δύσκολες συνθήκες και εποχές αξιομνημόνευτη δράση και έργα.
Την βραδιά της εκδήλωσης προλόγισε η Γεωργία Παράσχου ενώ τον συντονισμό της παρουσίασης είχε η δημοφιλής παρουσιάστρια Ζήνα Κουτσελίνη.
«Ο Γιώργος Τσούκαλης μεταξύ άλλων δήλωσε: «Όταν σε τιμούν Αστυνομικοί η τιμή και χαρά είναι διπλή ,γιατί η Αστυνομία είναι οικογένεια μου μετά από τρεις δεκαετίες άψογης συνεργασίας. Ευχαριστώ από καρδιάς το διοικητικό συμβούλιο της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Γιώργο Καλλιακμάνη για την ιδιαίτερη τιμή στο πρόσωπο μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα