24 Απριλίου 2024
24 Απριλίου 2024

Θρίλερ με τον θάνατο της Λαγούδη και την έκθεση του πραγματογνώμονα

από fimotro

Με θρίλερ χωρίς τέλος μοιάζει η υπόθεση του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη μετά την έκθεση του πραγματογνώμονα της οικογένειας.

Σχεδόν δύο μήνες από την ημέρα που η Ειρήνη Λαγούδη βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της, η οικογένειά της επιμένει κόντρα στην αστυνομία ότι ο θάνατος της γυναίκας είναι αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας.

Αυτό είναι και το συμπέρασμα του συμβούλου της οικογένειας Ανδριανού Γκουρμπάτση που στην αναφορά του μιλάει ξεκάθαρα για έγκλημα που «στήθηκε» ως αυτοκτονία.

Σύμφωνα με το Star, η έκθεση του Ανδριανού Γκουρμπάτση καταλήγει σε τρία συμπεράσματα:

  • Η Ειρήνη Λαγούδη ήταν στη θέση του συνοδηγού και όχι του οδηγού όπως διαρρέεται και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.
  • Το αποτύπωμα παπουτσιού το οποίο βρέθηκε στο τζαμί στην πίσω δεξιά πλευρά του αυτοκίνητου ανήκει στην άτυχη γυναίκα και έγινε όπως ισχυρίζεται ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας κατά την μεταφορά της στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.
  • Η ύπαρξη αιθάλης στο εξωτερικό μέρος του αυτοκίνητου στην πλευρά του οδηγού σημαίνει ότι κάποιος ή κάποιοι, άνοιξαν την πόρτα ενώ καιγόταν η Ειρήνη Λαγούδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα