29 Μαρτίου 2024 / 9:02 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 9:02 πμ

Θεσσαλονίκη: 46χρονη προσπάθησε να κάψει τον σύντροφό της στο κρεβάτι!

από fimotro

Φρουρούμενη στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται 46χρονη Ουαλή, η οποία φέρεται ότι έβαλε φωτιά σε ισόγειο διαμέρισμα στην περιοχή της Ευαγγελίστριας, με συνέπεια να υποστεί εγκαύματα τόσο η ίδια όσο κι ο 61 ετών Έλληνας σύντροφός της.
Ο τελευταίος νοσηλεύεται με εγκαύματα στο πρόσωπο και στα πόδια στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου» και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται σοβαρή, την ώρα που η αλλοδαπή γυναίκα φέρει ελαφρά εγκαύματα στα χέρια. Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, σε βάρος της 46χρονης σχηματίζεται δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και εμπρησμό.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενημερώθηκε γύρω στη 1.30 μετά τα μεσάνυχτα για πυρκαγιά που ξέσπασε στο ισόγειο διαμέρισμα, όπου ζει το ζευγάρι, επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως 23, ενώ έφτασε στο σημείο με δύο οχήματα και έξι πυροσβέστες. Ο 61 ετών άνδρας απεγκλωβίστηκε από το φλεγόμενο διαμέρισμα και διακομίστηκε με μονάδα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.
Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία της προανάκρισης, προκύπτει ότι η πυρκαγιά ήταν αποτέλεσμα εμπρησμού. Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 46χρονη την προκάλεσε βάζοντας φωτιά στα κλινοσκεπάσματα κρεβατιού, όπου βρισκόταν ο σύντροφός της. Η ίδια συνελήφθη και μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες θα δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς.
Γείτονες κατέθεσαν ότι λίγη ώρα πριν ξεσπάσει η φωτιά ακούστηκαν φωνές από το διαμέρισμα, ενώ φαίνεται ότι το ζευγάρι καβγάδιζε συχνά στο παρελθόν.
Την προανάκριση για την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Ασφάλειας Άνω Πόλης – Αγίου Παύλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα