29 Μαρτίου 2024 / 11:20 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 11:20 πμ

«Θερμό» επεισόδιο στο εντευκτήριο της Βουλής – Χρειάστηκε να επέμβει η φρουρά!

από fimotro

Μεγάλη ένταση δημιουργήθηκε νωρίτερα στη Βουλή, στο περιθώριο της συζήτησης για την υπόθεση Novartis.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ένα λεκτικό επεισόδιο συνέβη, στο εντευκτήριο της Βουλής, την ώρα που στο βήμα βρισκόταν ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, με πρωταγωνίστρια την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Άννα Βαγενά.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες  η κυρία Βαγενά ήταν ξαπλωμένη σε έναν καναπέ και σχολίαζε μεγαλοφώνος την ομιλία του κ. Σαμαρά. Κάποια στιγμή υπήρξε αντίδραση από τους παριστάμενους και ειδικότερα από μία γυναίκα, στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, η οποία της ζήτησε το λόγο για τα σχόλιά τους κατά του πρώην πρωθυπουργού.

Η απάντηση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ήταν στο ίδιο ύφος, λέγοντας πως εκείνη είναι βουλευτής και έχει κάθε δικαίωμα να είναι εκεί και να σχολιάζει, ενώ αναρωτήθηκε ποια είναι η κυρία που βρίσκεται στο εντευκτήριο.

Οι διάλογοι: 

«Εσύ ποια είσαι;» τη διέκοψε κάποια παριστάμενη, με την κ. Βαγενά να απαντά:

«Εγώ είμαι εκλεγμένη του ελληνικού λαού, εσύ ποια είσαι;» απάντησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που επέμενε για ώρα να συνεχίζει να την ρωτά ποια είναι.

«Μπράβο, αυτή είναι η δημοκρατία σας, να ζητάτε στοιχεία» επενέβη κάποιος άλλος προκαλώντας αυτή την φορά την αντίδραση άλλης παρέας στο βάθος της αίθουσας.

«Δεν μας αφήνετε να ακούσουμε» αναφώνησαν δύο άνδρες που φέρεται να ανήκουν στη Ν.Δ..

Αυτή τη φορά παρενέβη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Γάκης. «Οι κύριοι είναι βουλευτές και βρίσκονται εδώ;».

Χρειάστηκε να επέμβει η ασφάλεια για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, με τον έναν εκ των δύο κυρίων να υποστηρίζει πώς έχει μάρτυρες ότι ο κ. Γάκης τον αποκάλεσε «καραγκιόζη» και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να το αρνείται.

Τότε, στην αίθουσα μπήκε ξανά η Άννα Βαγενά που φώναξε: «νομίζω ότι απέξω γράφει εντευκτήριο βουλευτών και ευρωβουλευτών…»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα