25 Απριλίου 2024
25 Απριλίου 2024

«Θεία καίγομαι, πες στην μαμά ότι την αγαπούσα» – Σπαρακτικές μαρτυρίες από την τραγωδία στη Ρωσία (εικόνες)

από fimotro

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για την ανείπωτη τραγωδία στην Ρωσία που μέχρι στιγμής έχουν στοιχίσει την ζωή σε 64 άτομα από τα οποία τα 41 είναι παιδιά.

Ο άνδρας που φαίνεται να πέφτει από ένα παράθυρο τελικά είναι ένα 11χρονο αγόρι, ο Σεργκέι Μοσκαλένκο ο οποίος βρίσκεται σε κώμα μετά από άλμα από ένα φλεγόμενο παράθυρο. Οι γονείς του πέθαναν στη φωτιά.

Η πυρκαγιά εξακολουθούσε να καίει και σήμερα το πρωί εμποδίζοντας τους διασώστες και τους πυροσβέστες να φτάσουν σε έναν κινηματογράφο.

Ένα κορίτσι, η Μαρία Μόροζ, 13 ετών, έστειλε μηνύματα μέσα από τον κινηματογράφο: «Είμαστε στην φωτιά …», έγραψε. Ένας συγγενής της απάντησε να μην φοβάμαι και τότε είπε: «Φαίνεται ότι αυτό είναι αποχαιρετιστήριο από μένα».

Μεταξύ των αγνοουμένων είναι οκτώ κορίτσια από μια τάξη στο χωριό Treschevsky – όλα τα 11 ή 12 ετών – που ονομάζονται: Βικτόρια Ποχάνκινα, Βερόνικα Πονουσκόβα, Έλενα Τσερνινόβα, Τατιάνα Κούρσεφσκαγια, Σεργκέι Μανεσκίν, Βικτόρια Ζιπούνοβα, Αναστασία Σμιρνόβα, Ντιάνα Νιτσόφσκαγια.

Σε μια τηλεφωνική κλήση της Vη Βικτόρια Ποχάνκινα είπε στη θεία της: «Τα πάντα καίγονται. Οι πόρτες είναι μπλοκαρισμένες. Δεν μπορώ να βγω έξω, δεν μπορώ να αναπνεύσω».

Η θεία της Ευγενία είπε: «Της είπα:» Βίκα, βγάλτε τα ρούχα σας, καλύψτε τη μύτη σας «. Μου είπε: » Πες  σε όλη την οικογένειά μου ότι τους αγαπώ. Πείτε τη μαμά ότι την αγάπησα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα