29 Μαρτίου 2024 / 1:22 μμ
29 Μαρτίου 2024 / 1:22 μμ

Θα εκθέσουν όλα τα κλοπιμαία της μαφίας των Ρομά αύριο στην Ασφάλεια!

από fimotro

Σε… εκθετήριο κλοπιμαίων, ανοιχτό για το κοινό, θα μετατραπέι αύριο η Ασφάλεια Βορειοανατολικής Αττικής, προκειμένου να μπορούν οι πολίτες που έχουν πέσει θύματα της «μαφίας των Ρομά», να δούν από κοντά τα ανευρεθέντα κατά τις αστυνομικές έρευνες, μήπως και αναγνωρίσουν κάποια δικά τους.
Για το λόγο αυτό, από τις 12 το μεσημέρι, θα εκτεθούν στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας ΒΑ Αττικής, στην οδό Αγίου Όρους 15 στο Μαρούσι, πλήθος πανακριβων κοσμημάτων και ρολογιών, που προέρχονται απο τις εκατοντάδες κλοπές και ληστείες που έχουν διαπράξει σε όλη την Ελλάδα, τα μέλη του μεγάλου κυκλώματος, που εξαρθρώθηκε πρόσφατα.
Τα κλοπιμαία, παράλληλα, θα φωτογραφηθούν και οι φωτογραφίες θα δοθούν στην δημοσιότητα. Σημειώνεται, πάντως, ότι ακόμα και αυτά τα χρυσαφικά που θα αναγνωριστούν, θα καταγραφούν και θα αποδοθούν στους νόμιμους κατόχους τους, εφόσον πιστωποιηθεί η ιδιοκτησία, μέσω συγκεκριμένης διαδικασίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα