25 Απριλίου 2024
25 Απριλίου 2024

«Θα δούμε» αν θα επιτεθούμε στη Β. Κορέα, λέει ο Τραμπ

από fimotro

Τα λεγόμενα του Τραμπ ήρθαν σε ερώτηση δημοσιογράφου, μετά και τη νέα πυρηνική δοκιμή της Β. Κορέας, και αποτυπώθηκαν σε βίντεο:

«Κύριε πρόεδρε, θα επιτεθείτε στη Βόρεια Κορέα;», ήταν η ερώτηση. «Θα δούμε», ήταν η λακωνική απάντηση του Αμερικανού προέδρου.

Μάλιστα, ο Ντόναλντ Τραμπ έγραψε στο Twitter πως εξετάζει το ενδεχόμενο να διακόψει τις εμπορικές σχέσεις με οποιαδήποτε χώρα έχει συναλλαγές με τη Βόρεια Κορέα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αμερικανός πρόεδρος θα συναντηθεί εκτάκτως με τους συμβούλους του για την εθνική ασφάλεια, για να συζητήσουν την πυρηνική δοκιμή της Βόρειας Κορέας, όπως ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.

«Η ομάδα εθνικής ασφαλείας παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς το θέμα», ανέφερε σε δήλωσή της η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Σάρα Σόντερς.

«Ο πρόεδρος και η ομάδα του για την εθνική ασφάλεια θα έχουν μια συνάντηση για να συζητήσουν περαιτέρω αργότερα σήμερα. Θα ενημερώνουμε όταν απαιτείται», συμπλήρωσε.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα