29 Μαρτίου 2024 / 1:36 μμ
29 Μαρτίου 2024 / 1:36 μμ

Θανάσης Παπαχριστόπουλος για τη συμμετοχή της Χρυσής Αυγής : Ειναι βουλευτές και αυτοί εκλεγμένοι απο τον λαό

από fimotro

northΟ βουλευτής των ανεξάρτητων ελλήνων κ. Θανάσης Παπαχριστόπουλος , σχολιάζοντας τις αποφάσεις για το Γιουρογκρουπ σημείωσε οτι δεν ειναι θρίαμβος ειναι ομως μια επιτυχία που ως αποτέλεσμα θα εχει : κειμενόμενα και οχι σταθερά επιτόκια , δεν πειράζουνται τα εργασιακά , μειώνονται κατά 45 δις το χρεος και ο Ντράγκι θα μας βαλει στην ποσοτική χαλάρωση. Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης North 98 , o βουλευτής των ΑΝΕΛ ειπε ακόμη πως οι βουλευτές δεν πρόκειται να ψήφιζαν περαιτέρω μέτρα που ζητά το ΔΝΤ και πως ολο αυτό που εγινε , εγινε διοτι πήραν υπόψην τους το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην Ιταλία. Αυτο είδαν και μας έδωσαν την ευκαιρία. Βέβαια πρόσθεσε ο κ. Παπαχριστόπουλος οτι υπαναχωρήσαμε εμείς ως προς τα υψηλά πλεονάσματα μετά το 2018, αλλά αυτό δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά διότι οι Γερμανοί εχουν μπροστα τους τις εκλογές στη Γερμανία.
Σε οτι αφορά την επίσκεψη του υπουργού άμυνας Πάνου Καμμένου με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ , ΑΝΕΛ και Χρυσής αυγής στα ακριτικά νησιά του Αιγαίου , ο βουλευτής ειπε για την χρυσή αυγή και τη συμμετοχή της στην επίσκεψη με τον υπουργό άμυνας , πως παρά τις δικές μου απόψεις για αυτό το κόμμα, δεν μπορεί να τους απαγορευτεί διότι ειναι βουλευτές του κοινοβουλίου και μάλιστα εκλεγμένοι απο τον λαό.
Για τις προκλήσεις των Τούρκων , ειπε ο κ. Παπαχριστόπουλος οτι η χωρα ειναι ετοιμοπόλεμη αλλά της Τουρκίας λόγω των εσωτερικών της θεμάτων δεν θα της βγει σε καλό και θα της γυρίσει ανάποδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα