29 Μαρτίου 2024 / 3:40 μμ
29 Μαρτίου 2024 / 3:40 μμ

Θέμα ωρών η συμφωνία για το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς στο Athens Ledra

από fimotro

Θέμα ωρών είναι η τελική συμφωνία για την μεταβίβαση του ξενοδοχείου Athens Ledra στο νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς, όπως επιβεβαιώθηκε και από τη συνάντηση που είχαν σήμερα οι εκπρόσωποι των εργαζομένων με την υπουργό Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου.
Ο πρόεδρος εργαζομένων του Athens Ledra, Μπάμπης Ντότσικας, σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ανέφερε ότι η υπουργός τους διαβεβαίωσε ότι θα εισπράξουν τα δεδουλευμένα 9 μηνών που τους οφείλονται, ενώ ξεκαθαρίστηκε ότι σε περίπτωση επαναλειτουργίας του ξενοδοχείου με το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς, αυτό θα γίνει με το προϋπάρχον προσωπικό. Ο κ. Ντότσικας τόνισε ότι «σε περίπτωση που μπουν τα δεδουλευμένα μας, εμείς αποσύρουμε την επίσχεση εργασίας και είμαστε έτοιμοι την επόμενη μέρα να επιστρέψουμε στη δουλειά μας. Ωστόσο, παραμένουμε σε ετοιμότητα μέχρι να δούμε εμπράκτως τα όσα μας διαμηνύονται. Σε κάθε περίπτωση είμαστε σε ετοιμότητα εφόσον δούμε άλλα».
Ο κ. Ντότσικας ανέφερε ότι το τελευταίο διάστημα έχουν έρθει και οι ίδιοι σε επαφή με εκπροσώπους της εταιρείας, που όπως φαίνεται, θα αναλάβει τα ηνία του Athens Ledra στη νέα του εποχή, με το κλίμα να είναι θετικό μεταξύ των δύο πλευρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα