18 Απριλίου 2024 / 9:47 μμ
18 Απριλίου 2024 / 9:47 μμ

Θέλει 6-7 παίκτες από το πάνω ράφι και σοβαρό ξένο προπονητή για να σταθεί στο Champions League

από fimotro

Τι να λέμε τώρα, η πραγματικότητα μιλάει από μόνη της. Το πάλεψε ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα με 3-1 από την Σπόρτινκ. Ο φετινός Ολυμπιακός δεν μπορούσε να σταθεί στο επίπεδο των ομίλων κυρίως γιατί ο σχεδιασμός με τον Χάσι ήταν καταστροφικός. Μπορεί να πέρασε η ομάδα στους ομίλους, αλλά ούτε στην Ευρώπη, ούτε στο πρωτάθλημα μπόρεσε να αποδώσει μέχρι στιγμής ένα αξιοπρεπές ποδόσφαιρο που θα κάνει τη διαφορά. Ο Ολυμπιακός την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο θέλει τουλάχιστον 6-7 νέους ποδοσφαιριστές που θα μπορέσουν να σταθούν σε επίπεδο Ευρώπης και οπωσδήποτε έναν σοβαρό ξένο προπονητή. Πρέπει να γίνει οπωσδήποτε καλύτερος από τον φετινό σχεδιασμό. Καλός ο Λεμονής για την Ελλάδα και για κανένα παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, αλλά του χρόνου πρέπει πάση θυσία ο προγραμματισμός να γίνει πιο επαγγελματικά. Γράφοντας ότι ο Κούτρης θα γίνει ο νέος… Γεωργάτος γελάνε και τα τσιμέντα. Πιστεύοντας ότι ο άχρηστος Καρσελά θα γίνει ο νέος… Μιραλάς σπάνε τα… συκώτια από το γέλιο όλων των υγιών φιλάθλων του Ολυμπιακού. Στο παιχνίδι τώρα. Καλός ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο, έφαγε μετά το 40′ δυο τσάμπα γκολ από λάθη των αμυντικών. Στο δεύτερο ημίχρονο η απογοήτευση ήταν έκδηλη και μοιραία ήρθε το τρίτο γκολ των Πορτογάλων. Τρομερός ο κόσμος του Θρύλου. Στο γήπεδο ακούγονταν μόνο οι 1.500 φίλαθλοι του Ολυμπιακού! Σε γενικές γραμμές ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων -αλλά και των προσδοκιών των οπαδών του- στη Λισαβόνα, χάνοντας 3-1 από τη Σπόρτινγκ, με αποτέλεσμα να πει -και μαθηματικά- «αντίο» στην ευρωπαϊκή του συνέχεια. Φοβισμένοι οι «ερυθρόλευκοι», με εξαίρεση το γκολ του Οφόε στο 86ο λεπτό, δεν μπόρεσαν απειλήσουν σε καμία περίπτωση τους γηπεδούχους και μετά το 1-0 του 40′, μάλιστα, κατέρρευσαν, ενώ θα μπορούσαν να φύγουν με «βαρύτερο» σκορ από την πορτογαλική πρωτεύουσα, με τα «λιοντάρια», που είχαν και δοκάρι στο 3′, να χάνουν αρκετές ευκαιρίες στο δεύτερο 45λεπτο. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Ζόρζε Ζεσούς, ο Μπας Ντοστ, ο οποίος σκόραρε δις («νικώντας» και τις δύο φορές τον Μποτία), ενώ το άλλο τέρμα των γηπεδούχων πέτυχε ο Μπρούνο Σέζαρ. Διαδικαστικού χαρακτήρα, πλέον, το Ολυμπιακός-Γιουβέντους της τελευταίας αγωνιστικής.

Σ.Σ. Fimotro: Προσγείωση στην πραγματικότητα για τον φετινό Ολυμπιακό. Έπεσε σε τρομερά δύσκολο όμιλο, με το υλικό όμως και τον προπονητή που έχει και εύκολος να ήταν, δεν υπήρχε περίπτωση να προκριθεί! Τα παιχνίδια στο Ελληνικό πρωτάθλημα το επιβεβαιώνουν και ότι με αυτό το υλικό που φτάνει και περισσεύει για την Ελλάδα, είναι πίσω από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ επιβεβαιώνει την κακή κατάσταση της ομάδας. Σοβαρός προγραμματισμός ΑΠΟ ΤΩΡΑ για του χρόνου και μετεγγραφές με καλούς παίκτες και προπονητή. Αν είναι να περιμένουν μέχρι τον Ιούνιο για την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά ας το… αφήσουν καλύτερα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα