24 Απριλίου 2024 / 5:41 πμ
24 Απριλίου 2024 / 5:41 πμ

Θέλει ο ΠΑΟΚ να πάρει το πρωτάθλημα, αλλά δεν μπορεί να κερδίσει ούτε τον Λεβαδειακό!!!

από fimotro

Το ανέκδοτο ότι ο ΠΑΟΚ έχει ομάδα για να πάρει το… πρωτάθλημα(!) το ακούσαμε αρκετές φορές πέρσι. Απ’ ότι φαίνεται όμως φέτος δεν θα το ακούμε για πολύ, καθώς αυτή τη χρονιά το υλικό του δεν κάνει ούτε για την τέταρτη θέση! Ούτε τον Λεβαδειακό δεν μπόρεσε να κερδίσει ο ΠΑΟΚ και αν ο Λεβαδειακός ήταν πιο αποτελεσματικός θα μπορούσε να κλέψει άνετα τη νίκη! Ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε στη Βοιωτία και έμεινε στο 0-0 με τον Λεβαδειακό, ο οποίος στο τέλος λίγο έλειψε να προηγηθεί. Αποβλήθηκαν οι δύο πραγματικά γελοίοι προπονητές, οι οποίοι πλακώθηκαν μεταξύ τους!

Σχεδόν… κοιμισμένος, τόσο πολύ, ώστε να κινδυνέψει τρεις φορές(!) ως το 10′, μπήκε στο ματς ο ΠΑΟΚ! Βλέποντας τον αντίπαλό του μουδιασμένο, ο Λεβαδειακός ήταν, πραγματικά, καταιγιστικός στο ξεκίνημα και θα μπορούσε να έχει ανοίξει το σκορ, αν οι παίκτες του ήταν πιο ήρεμοι στην τελική προσπάθεια.

Στο 6′, ο Βαρέλα έκανε το λάθος, με τον Γιουσούφ να πλασάρει μέσα από τη μεγάλη περιοχή ελάχιστα άουτ, για να ακολουθήσουν ακόμη δύο, back-to-back φάσεις για τους Βοιωτούς! Στο 9′, λοιπόν, μετά το γύρισμα από αριστερά, ο Αφρικανός αμυντικός του ΠΑΟΚ πρόλαβε στο… τσακ τον Μπραντάο, ενώ, στο 10ο λεπτό, ο Τριποτσέρης πήρε -μετά από κόρνερ- την πρώτη κεφαλιά, με τον Νιάσε να κάνει νέα κεφαλιά, από το ένα μέτρο(!), στέλνοντας την μπάλα να «γλύψει» το οριζόντιο δοκάρι του Ρέι, ο οποίος φώναζε στους συμπαίκτες του να ξυπνήσουν!

Πράγματι, ο «δικέφαλος του Βορρά» ισορρόπησε, κερδίζοντας κάποια μέτρα στο γήπεδο, από το οποίο, ωστόσο, «φώναζε» πως έλειπε ο Μπίσεσβαρ, με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να μην μπορεί να απειλήσει τον Επασί. Πάντως, από το 10′ και έπειτα, όταν ο Λεβαδειακός, δηλαδή, σταμάτησε τις… επισκέψεις στην περιοχή του ΠΑΟΚ, το ματς ήταν κάκιστο, με τους «ασπρόμαυρους» να έχουν τη συντριπτική κατοχή (66%) και να δοκιμάζουν κάποια σουτ, τα οποία, όμως, δεν ανησύχησαν τους γηπεδούχους.

Ουσιαστικά, η πιο σημαντική -όσο και πρωτοφανής- στιγμή στο πρώτο 45λεπτο ήταν… εξωαγωνιστική! Στο 29′, λοιπόν, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ διαμαρτυρήθηκε, θεωρώντας πως ο Μητρόπουλος έχει μαρκάρει αντικανονικά τον Πρίγιοβιτς (που έκανε… τσαφ, μέσα από τη μεγάλη περιοχή), με τον προπονητή του Λεβαδειακού, Ζοσέ Ανιγκό, να του ζητάει τον λόγο και να ακολουθεί λεκτικός διαπληκτισμός! Ο οποίος, μάλιστα, δεν σταμάτησε, ούτε όταν ο Μάνταλος πήγε κοντά και προσπάθησε να τους ηρεμήσει, με αποτέλεσμα, τελικά, να τους αποβάλλει και τους δύο, στο ημίωρο!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων
Λεβαδειακός (Ζοσέ Ανιγκό): Επασί, Τριποτσέρης, Μητρόπουλος, Ζαραδούκας (86′ Φαβάρο), Τσαμπούρης, Μεντί, Αντιλέχου, Νιασέ, Μπραντάο (82′ Τόνι Σίλβα), Γιακουμάκης, Γιουσούφ (87′ Καψάσκης).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα