18 Απριλίου 2024 / 12:57 μμ
18 Απριλίου 2024 / 12:57 μμ

Θέλει Λίβερπουλ ο Κόβασιτς

από fimotro

Να συνεχίσει την καριέρα του στη Λίβερπουλ επιθυμεί ο Ματέο Κόβασιτς, καθώς στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν βρίσκει τον χρόνο συμμετοχής που θέλει.

Η πληθώρα ποιοτικών ποδοσφαιριστών στη μεσαία γραμμή της Ρεάλ έχει ως αποτέλεσμα ο Ματέο Κόβασιτς να βρίσκεται στον πάγκο και να μην είναι στα βασικά πλάνα του Ζινεντίν Ζιντάν. Αυτό κάνει τον ποδοσφαιριστή να σκέφτεται το μέλλον του στην Αγγλία και συγκεκριμένα στη Λίβερπουλ.

Η επικείμενη μεταγραφή του Κουτίνιο στη Μπαρτσελόνα ανοίγει το δρόμο στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ώστε να κινηθεί για τον 23χρονο μέσο. Εφόσον αποχωρήσει ο Βραζιλιάνος, οι «κόκκινοι» θα θέλουν να καλύψουν το κενό που θα αφήσει και έτσι στο πρόσωπο του Κροάτη βλέπουν τον ιδανικό αντικαταστάτη.

Σε περίπτωση πάντως που η Μπαρτσελόνα δεν καταφέρει να αποκτήσει τον Κουτίνιο, τότε δύσκολα θα πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του Κόβασιτς. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα ο νεαρός άσος των «Μερένχες» να παραμείνει στους πρωταθλητές Ευρώπης, ωστόσο θα ζητήσει αύξηση των αποδοχών του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα