28 Μαρτίου 2024 / 8:14 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 8:14 μμ

Η Realnews αυτής της Κυριακής…

από fimotro

Με τίτλο: “Μπαίνει στο κάδρο και ο Σημίτης!”, κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία επισημαίνει ότι “ο Παπαντωνίου δείχνει το ΚΥΣΕΑ για το σκάνδαλο των εξοπλισμών”.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει: “Έρευνα των ελβετικών Αρχών μετά από ελληνικό αίτημα δικαστικής συνδρομής για τρεις νέους λογαριασμούς του Γιάννου. Στο μικροσκόπιο των ελληνικών Αρχών και εμβάσματα της περιόδου κατά την οποία ήταν υπουργός Οικονομικών, για το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου”.

Επίσης, σε συνέντευξή του στη Realnews ο Πάνος Καμμένος επισημαίνει, μεταξύ άλλων: “Το ότι κυκλοφορεί ελεύθερος ο κ. Σημίτης είναι ευθύνη όλων μας”.

Στην εφημερίδα μιλάει και ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντόνης, ο οποίος ανάμεσα σε άλλα λέει: “Εάν στους ελβετικούς λογαριασμούς του Παπαντωνίου πιστοποιηθεί ότι υπάρχει μαύρο πολιτικό χρήμα, τότε το αδίκημα δεν έχει παραγραφεί”.

Το άρθρο του Χρήστου Πασαλάρη έχει τίτλο: “Γονατισμένη η πατρίδα περιμένει το “θαύμα” ”. Ο Χρ. Πασαλάρης αναφέρεται στο δραματικό αδιέξοδο με την κρίση, και θυμίζει “τις τέσσερις εθνικές τραγωδίες που συνέβησαν όλες κατά μήνα Απρίλιο ,όπως και η σημερινή και σημειώνει ότι είναι η ώρα του Αρχηγού του Κράτους να αναλάβει κορυφαίες πρωτοβουλίες, καθώς η πολιτική ηγεσία επιδεικνύει απίστευτη αδράνεια… Και καθώς η στρατηγική αξία της Ελλάδας ενδιαφέρει ιδιαίτερα την Αμερική του Τραμπ…”.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– “Τυφώνας” Ντέλια χτυπά τις συντάξεις. Μειώσεις έως 300 ευρώ τον μήνα για 1,3 εκατ. συνταξιούχους θα φέρουν από το 2019 οι απαιτήσεις του ΔΝΤ.

– Χρήστος Σταϊκούρας: “Αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί. Εκλογές ακόμα κι αν κλείσει η αξιολόγηση”.

– Αμπντουλάχ Μποζκούρτ, αυτοεξόριστος Τούρκος δημοσιογράφος της “Zaman”: “Ο Ερντογάν θα διατηρήσει την ένταση στο Αιγαίο και μετά το δημοψήφισμα”. “Δεν θέλει να κάνει πόλεμο με την Ελλάδα, αλλά να πείσει τον τουρκικό λαό ότι έχει φτάσει ένα βήμα πριν από τον πόλεμο…”.

– Η 6η πιο πλούσια γυναίκα στην Τουρκία είναι… Ελληνίδα. Η παραμυθένια ζωή της Μαρίκας Μπαχτσεβάνογλου και η χρυσή κληρονομιά.

– Μεθόδους Παλαιοκώστα βλέπει η ΕΛ.ΑΣ. πίσω από την απαγωγή στην Κρήτη.

– “Δεν τον σκότωσα εγώ. Ξέρουν ποιος είναι ο δολοφόνος”. Η “μαύρη χήρα της Αργολίδας”, Δήμητρα Βούλγαρη, που έχει καταδικαστεί σε ισόβια για τη δολοφονία του συζύγου της, μιλά στην “R” και ισχυρίζεται ότι ουδέποτε ομολόγησε.

Και στην “Πράβδα” του Στάθη:
“Silver Alert. Αν βρείτε τον παππού πληρώστε του τη ΔΕΗ. Θα συνέλθει αμέσως…”.

Στη Reallife (στην έκδοση με τις προσφορές) μπορείτε να διαβάσετε:

– Κάτι τρέχει με τον Μάστορα. Σοβαρή κρίση στη σχέση του με την Κόρτνεϊ Πάρκερ. Ράγισε το γυαλί στον έρωτα του frontman του συγκροτήματος Μέλισσες και της τραγουδίστριας – χορεύτριας. Εκείνος φέρεται να έχει γυρίσει ήδη σελίδα στη ζωή του.

– “Προχωρώ παρά τα πυρά που δέχομαι!”. Ο Μένιος Φουρθιώτης σπάει τη σιωπή του και ξεκαθαρίζει στην “R” ότι απαντά στις σκληρές επιθέσεις που δέχεται μέσα από τη δουλειά του: “Δεν με απασχολεί τίποτα άλλο εκτός από την ανοδική πορεία του “Ε” και το να εδραιωθεί ως μεγάλο κανάλι”.

– Δ. Νομικού – Δ. Θεοδωρίδης: Μπάτσελορ σε Μιλάνο και Μαϊάμι.

– Ο χωρισμός είναι γεγονός. Παρά τις επίμονες και αμοιβαίες προσπάθειες, ο Γιώργος Μανίκας και η Έλλη Γελεβεσάκη δεν κατάφεραν τελικά να σώσουν τον γάμο τους.

– Μάριος Φραγκούλης: “Survivor; Τι είναι αυτό;”. “Δεν έχω ζητιανέψει ποτέ τη φήμη”, λέει στην “R” ο διεθνής σταρ.realnews reallife realmoney realsports

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα