29 Μαρτίου 2024 / 5:16 μμ
29 Μαρτίου 2024 / 5:16 μμ

Η Realnews αυτής της Κυριακής

από fimotro

unnamed-4 unnamed-2 unnamed-3 unnamedΜε τίτλο: “Η μυστική συμφωνία Τόμσεν – Σόιμπλε για την Ελλάδα” κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο της πολυσυζητημένης συνάντησής τους στο Βερολίνο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που δημοσιεύει η Realnews, οι Τόμσεν και Σόιμπλε:

– Πιέζουν για μεγάλη μείωση του αφορολόγητου και εφαρμογή του από τον Ιανουάριο του 2018.

– Ζητούν ενεργοποίηση του “κόφτη” για την περικοπή κύριων συντάξεων, εάν δεν επιτευχθούν οι στόχοι του 2019.

– Συζητούν το ενδεχόμενο να ανακοινωθούν παράλληλα τα μεσοπρόθεσμα μέτρα για το χρέος, ώστε να καμφθούν τυχόν αντιδράσεις στο εσωτερικό της κυβερνητικής πλειοψηφίας στην Ελλάδα.
Το άρθρο του Χρήστου Πασαλάρη έχει τίτλο: “Φωνή οργισμένου λαού: “Τέρμα, δεν πάει άλλο!” ”. O αρθρογράφος επισημαίνει ότι “η παρέμβαση του αρχηγού του κράτους είναι αυτή τη φορά περισσότερο επείγουσα από ποτέ. Αν δεν καταφέρει να σηκώσει από τις καρέκλες τούς υπεύθυνους αυτής της κρίσης και να τους συνεφέρει, τότε άγνωστες εξελίξεις απειλούν την πατρίδα, εσωτερικές και εξωτερικές”.
Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάστε:

– “Ο μεγάλος ασθενής του ευρώ”. Τι είπαν Τραμπ και Μέι για την Ελλάδα.

– Ποια νέα πρόσωπα σκέφτεται ο Κυριάκος για τα ψηφοδέλτια της Ν.Δ.

– “Δεν πάω ούτε νεκρός στη Δημοκρατική Συμπαράταξη ή στη Ν.Δ.”. Τι λέει σε συνεργάτες του ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

– Πάνος Καμμένος: “Μείωση αφορολόγητου χωρίς παράλληλη μείωση ΦΠΑ, ΕΝΦΙΑ ή του φόρου των επιχειρήσεων δεν μπορεί να γίνει”.

– Λευτέρης Αυγενάκης: “Ο κ. Τσίπρας να δώσει τέρμα στα σενάρια που καλλιεργεί η “συμμορία” της δραχμής και της πεντάρας”.

– Έγγραφο – ντοκουμέντο: Οι φόβοι για απαγωγή των “8” από τους Τούρκους και το σχέδιο προστασίας τους από την ΕΛ.ΑΣ.

– Υπάρχει κίνδυνος για κούρεμα καταθέσεων; 4 καθηγητές Οικονομικών και ο επικεφαλής των οικονομολόγων του ΣΕΒ απαντούν στην “R”.
Και στην “Πράβδα” του Στάθη:
“Στο τέλος γίνεται ό,τι έχουμε υπογράψει. Λέμε πολλά, αλληλοδουλευόμαστε πολύ, αλλά στο τέλος γίνεται ό,τι έχουμε υπογράψει. Πάμε στα μαντεία, κλαίμε με λεονταρισμούς, αλλά στο τέλος γίνεται ό,τι έχουμε υπογράψει. Η υπογραφή μας είναι ο συγγραφέας της ζωής μας…”.
Στη Reallife (στην έκδοση με τις προσφορές) μπορείτε να διαβάσετε:

– “Έφυγα από την Ελλάδα γιατί χάθηκαν οι αξίες”. Η Ευανθία Ρεμπούτσικα μετακόμισε στο Βέλγιο. “Προτιμάται το πρόχειρο και οι συνθέτες που δεν είναι στο σύστημα πολεμιούνται. Όταν σου λείπει το οξυγόνο, για να δημιουργήσεις, παίρνεις τις αποφάσεις σου” λέει στην “R” η σημαντική μουσικός.

– Ο πελαργός έρχεται ξανά. Αποκλειστικές πληροφορίες της “R” λένε πως η Κατερίνα Λάσπα και ο Νεκτάριος Νικολόπουλος σε τρεις μήνες θα χαρίσουν ένα αδελφάκι στην πανέμορφη κόρη τους Σάρα.

– “Αγαπώ τα πάθη μου”. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, λίγο πριν από την πρεμιέρα της στη μουσική παράσταση “Χωρίς εξηγήσεις”, μιλάει στην “R” για την τέχνη και τον έρωτα.

– Η Φλορίντα είναι ερωτευμένη. Η Φ. Πετρουτσέλι, μετά τον χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Λιάπη, βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του επιχειρηματία Άρη Γούτου.

– “Δεν με εξιτάρουν οι επικίνδυνες σχέσεις!”. Η Μάρα Δαρμουσλή, που υποδύεται στο θέατρο μια μοιραία γυναίκα, απολαμβάνει εκτός σκηνής την ευτυχία με τους δύο άντρες της ζωής της.

– Άλλαξε πόλη για την αγάπη. Η αγαπημένη του τραγουδιστή Stan, Δήμητρα Μίμη, άφησε τη Θεσσαλονίκη για να είναι συνέχεια μαζί του.

– Αλέξανδρος Ρήγας: “Εχω πέσει στα πατώματα για τον έρωτα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα