20 Απριλίου 2024 / 4:30 πμ
20 Απριλίου 2024 / 4:30 πμ

Η Realnews αυτής της Κυριακής

από fimotro

Realnews

Reallife

Realmoney

Realsports

Με τίτλο : «“Κούρεμα” 30% για χρέη στο Δημόσιο» κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία αποκαλύπτει όλο το σχέδιο για οφειλές στην εφορία και στα ασφαλιστικά ταμεία, για όσους μένουν εκτός εξωδικαστικού συμβιβασμού.

Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα:

– Στη ρύθμιση θα μπορούν να ενταχθούν επιχειρήσεις, ελεύθεροι επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενοι που χρωστούν πάνω από 20.000 ευρώ.

– Τα ληξιπρόθεσμα χρέη θα αποπληρώνονται σε 120 δόσεις, αφού προηγηθεί διαγραφή των προστίμων και των προσαυξήσεων σε ποσοστό έως 95%.

– Σύμφωνα με το σχέδιο του οικονομικού επιτελείου θα επιβάλλονται αυστηρές ποινές στους οφειλέτες που δεν εξυπηρετούν με συνέπεια την καταβολή των δόσεων.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Έρευνα-σοκ της MRB για τη διαΝΕΟσις. Το 75% των νέων σκέφτεται να φύγει από τη χώρα. Ένας στους δυο στηρίζεται οικονομικά από γονείς ή άλλους συγγενείς.

– Ένας χρόνος από το πραξικόπημα στην Τουρκία. Ο Ερντογάν γιορτάζει την επέτειο στήνοντας σκηνικό «πολέμου» στην κυπριακή ΑΟΖ

– Ο Γιάνης συζητά κάθοδο στις εθνικές εκλογές. Συνέντευξη-χείμαρρος του Βαρουφάκη στην «R»: «Το DiEM25 έχει ηθική και πολιτική υποχρέωση να κατέβει τόσο στις εθνικές εκλογές όσο και στις ευρωεκλογές».

– Έφη Αχτσιόγλου: «Πλήγμα για τους εργαζόμενους η απόφαση του Αρείου Πάγου».

– Γιάννης Πλακιωτάκης: «Ο κ.Τσίπρας, από φόβο μήπως χάσει την πλειοψηφία στη Βουλή, είναι ικανός να συγκαλύψει τα πάντα».

– Εξώδικο στην ΕΛ.ΑΣ από τη χήρα του Μαυρίκου.

– Ο διάλογος του Αμερικανού με τους Σέρβους πριν από τη δολοφονία. Τι αποκαλύπτει ο φίλος του Μπακαρί Χέντερσον για το τραγικό περιστατικό στον Λαγανά Ζακύνθου

Και στην «Πράβδα» του Στάθη:

«Ο ήλιος είναι το φάρμακο της Ελλάδας. Δίας σημαίνει φως (dia, ημέρα) κατ’ αντίθεση προς τον Αδη (που σημαίνει σκοτάδι). Μπορεί των περισσότερων οι ψυχές να ‘ναι σκοτεινιασμένες, αλλά το καλοκαιράκι κερνάει ζωή. Καλό καλοκαίρι, φίλες και φίλοι, καλή αντάμωση τον Σεπτέμβρη…»

Στη Reallife (στην έκδοση με τις προσφορές) μπορείτε να διαβάσετε:

– Σε τροχιά γάμου. Παναγιώτης-Κλέλια. Όχι μόνο δεν χωρίζουν, αλλά προχωρούν σοβαρά. Ο Π. Μπουγιούρης και η Κλ. Μενελάου διαψεύδουν τα σενάρια που τους θέλουν να ακολουθούν χωριστούς δρόμους και εκμυστηρεύονται σε φίλους τους ότι σκέφτονται σοβαρά να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

– Αποκλειστικό φωτορεπορτάζ. Επόμενο βήμα η οικογένεια. Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Πόπη Καλαϊτζή, σε στενό οικογενειακό κύκλο στη γραφική Τζιά.

– Σχεδιάζει να ντυθεί γαμπρός. Η επανασύνδεσή τους είναι γεγονός και ο Γιάννης Σπαλιάρας θέλει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό της αγαπημένης του Ζωής Τζάνη.

– Ευτυχισμένοι μαζί. Πηγές από το περιβάλλον του Μανώλη Καψή και της Αμέλιας Αναστασάκη επιβεβαιώνουν πως μετά από έναν χρόνο σχέσης παραμένουν ερωτευμένοι.

– «Θέλω να μοιραστώ τη ζωή μου μαζί του». Η τραγουδίστρια Μελίνα Ασλανίδου δεν κρύβει τον έρωτά της για τον αγαπημένο της Βασίλη Μουντάκη.

– Έτοιμοι να γίνουν γονείς. Η τραγουδίστρια Μαριάντα Πιερίδη και ο σεφ Δημήτρης Κατριβέσης επιθυμούν να αποκτήσουν τον πρώτο καρπό του έρωτά τους.

– Μπουρδούμης-Χατζηγεωργίου. Στην Κέρκυρα λίγο πριν από την εκκλησία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα