20 Απριλίου 2024 / 2:59 μμ
20 Απριλίου 2024 / 2:59 μμ

Η Realnews αυτής της Κυριακής

από fimotro

Real news

Real life

Real money

Real sports

Με τίτλο: “Ναρκω-πόλεμος στο Αιγαίο!” κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία αποκαλύπτει “την ένταση στις σχέσεις ΗΠΑ – Τουρκίας και Αθήνας – Άγκυρας”.

Το ρεπορτάζ της Realnews αναφέρεται στο “σήμα της αμερικανικής DEA προς τις ελληνικές Αρχές για μεταφορά ναρκωτικών από το τουρκικό πλοίο “ACT” και στην εμπλοκή Τούρκου βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος στην υπόθεση”.

Ακόμη, το δημοσίευμα της εφημερίδας εστιάζει στις “υποψίες των ΗΠΑ για χρηματοδότηση του ISIS από το εμπόριο ναρκωτικών και τον περίεργο ρόλο του Τούρκου υπουργού Ενέργειας και γαμπρού του Ερντογάν, Μπεράτ Αλμπαϊράκ”.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Στο μικροσκόπιο της Δικαιοσύνης η κυβερνητική περίοδος Σημίτη. Νέα έρευνα για την ανάθεση του C4I στην εταιρεία SAIC. Πού πήγαν τα 6,5 εκατ. ευρώ του Γ. Τρεπεκλή; Οι εισαγγελικές Αρχές ελέγχουν τις κινήσεις των τραπεζικών λογαριασμών του εκπροσώπου της εταιρείας στην Ελλάδα.

– Σταύρος Θεοδωράκης: “Οι κλεψιές δεν παραγράφονται. Τα λεφτά που χάθηκαν στην άμυνα, στην υγεία και στις εργολαβίες δεν θα ξεχαστούν”.

– Παναγιώτης Κουρουμπλής: “Μένω έκπληκτος από το γεγονός ότι αυτούς που τον έλεγαν “Αρχιερέα της Διαπλοκής”, ο κ. Σημίτης τώρα τους θέλει να κυβερνήσουν”.

– Νικήτας Κακλαμάνης: “Ο “άνθρωπος του Καστελόριζου”, ο αρχηγός που καθαιρέθηκε από πρωθυπουργός από το κόμμα του, όσο κι αν προσπαθεί, δεν μπορεί να αγγίξει ούτε τον Πρ. Παυλόπουλο, ούτε τον Κ. Καραμανλή”.

– Μίνως Κυριακού: Ο καπετάνιος που έχτισε μια αυτοκρατορία.

– Ολόκληρο το απόρρητο σχέδιο Βαρουφάκη για το παράλληλο νόμισμα. Το κείμενο των 11 σελίδων που συνέταξε ο πρώην υπουργός τον Νοέμβριο του 2014.

Το άρθρο του Χρήστου Πασαλάρη έχει τίτλο: “Οι 48 δραματικές ώρες που συγκλόνισαν την Ελλάδα”. Ο Χρήστος Πασαλάρης αποκαλύπτει άγνωστα περιστατικά που έζησε ο ίδιος ως διευθυντής εφημερίδας “κατά το δραματικό 48ωρο της ανατροπής της χούντας και του ερχομού του Καραμανλή στην Αθήνα για να ορκιστεί πρωθυπουργός. Παρά τις ομοιότητες του Ιουλίου του 1974 με τον Ιούλιο του 2017, η πατρίδα πονάει γιατί, ενώ τότε την κράτησε όρθια ένας στιβαρός ηγέτης όπως ο Καραμανλής, σήμερα βλέπει τους “αρχηγούς” να τρώγονται την ώρα που ο σουλτάνος Ερντογάν έχει αφηνιάσει στο Αιγαίο και αρνείται να υποχωρήσει έστω και κατά ένα βήμα στο Κυπριακό…”.

Και στην “Πράβδα” του Στάθη:
“Μία – μία τελειώνουν οι τηλεοπτικές εκπομπές, τέλειωσε το Survivor, τέλειωσε η Αίθουσα Σύνταξης, τέλειωσε ο Μπογδάνος, ξεμένει το έθνος μόνον με τον Πολάκη και τον Αδώνιδα…».

Στη Reallife (στην έκδοση με τις προσφορές) μπορείτε να διαβάσετε:

– “Παλεύω χωρίς να χάνω το χιούμορ μου!”. Εξομολόγηση ψυχής από τον Δημήτρη Παπαδημητρίου στην “R”. Ο σημαντικός συνθέτης μιλά πρώτη φορά για το αυτοάνοσο νόσημα Myasthenia Gravis, από το οποίο πάσχει, για όσους στέκονται δίπλα του, αλλά και για τα σχέδιά του.

– Μια ζωή μαζί. Ο λαμπερός γάμος της δεκαετίας. Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου έπειτα από δεκατρία χρόνια που είναι μαζί, με παρανυφάκια τα τέσσερα αγγελούδια τους. Η “R” έχει αποκλειστικές φωτογραφίες από το μυστήριο και εκτενές ρεπορτάζ.

– Ένα μονόπετρο για την Αθηνά. Η πανέμορφη ηθοποιός Αθ. Οικονομάκου δέχτηκε πρόταση γάμου από τον σύντροφό της Φίλιππο Μιχόπουλο και λάμπει από χαρά!

– Έρωτας στα… κόκκινα. Έναν χρόνο μετά τον γάμο της με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, η Ζέτα Θεοδωροπούλου δηλώνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

– Άνθιμος Ανανιάδης – Μαρία Νεφέλη Ραζή. Έτοιμοι για συγκατοίκηση.

– Μάνος Παπαγιάννης – Αγγελική Δαλιάνη. Ο πελαργός θα τους βρει στη… σκηνή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα