25 Απριλίου 2024
25 Απριλίου 2024

Η Realnews αυτής της Κυριακής

από fimotro

Realnews

Reallife

Realmoney

Realsports

Με τίτλο: «Ομερτά για τον Σημίτη!» κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία θέτει το ερώτημα: «ποιοι και γιατί κάλυπταν επί 11 χρόνια τον πρώην Πρωθυπουργό;»
Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας επισημαίνει: «Με εισαγγελική εντολή ξεκινάει έρευνα για να διαπιστωθεί γιατί δεν αξιοποιήθηκε νωρίτερα η κατάθεση που έδωσε το 2005 στις γαλλικές αρχές ο Μισέλ Ζοσεράν. Ο πρώην πρόεδρος της Thales Engineering & Consulting είχε κάνει λόγο για χρηματισμό μελών της κυβέρνησης Σημίτη, αλλά και του ίδιου του πρώην πρωθυπουργού για την αγορά του C4I».
Επίσης η Realnews σημειώνει: «Στο μικροσκόπιο της Δικαιοσύνης και ύποπτο έμβασμα άνω του 1 εκατ. ευρώ από offshore στις Μπαχάμες προς πρόσωπο του στενού περιβάλλοντος Σημίτη. Τα χρήματα κατέληξαν σε γερμανική τράπεζα, αφού πρώτα έμειναν για 6 ημέρες στην Αθήνα».

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Ύποπτοι για κακούργημα Γιάννος-Σταυρούλα. Καλούνται να δώσουν εξηγήσεις για… μαϊμού φορολογικές ενημερότητες προκειμένου να πουλήσουν τη βίλα της Σύρου. Όλο το πόρισμα της Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για τον πρώην υπουργό.

– «Καταιγίδα» ιδιωτικοποιήσεων φέρνει η τρίτη αξιολόγηση. Η καυτή ατζέντα της τρόικας.

– Αλέκος Φλαμπουράρης: «Η Ελλάδα θα βγει στις αγορές με τις δυνάμεις της, χωρίς νέες δεσμεύσεις».

– Μάκης Βορίδης: «Ο κύριος Τσίπρας πολιτικό χρόνο έχει. Η Ελλάδα όμως στα χέρια του χάνει χρόνο».

– Άβα Γαλανοπούλου. Στο εδώλιο ο πρώην σύντροφος της ηθοποιού, που της «έφαγε» 640.000 ευρώ.

– Νανά Καραγιάννη. Πώς ξεκίνησε ο εφιάλτης της νευρικής ανορεξίας.

– Κατάπτυστη απόφαση του ΚΑΣ. Αρνήθηκαν το Ηρώδειο στα παιδιά με καρκίνο. Την εκδήλωση προγραμμάτιζε η πρόεδρος της «Ελπίδας» κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και θα γινόταν υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας και προς τιμήν του μεγάλου μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη.

– Μιχάλης Λεμπιδάκης. Οι απαγωγείς επανεμφανίστηκαν και στέλνουν μηνύματα με κωδικούς. Τι ζήτησαν από την οικογένεια του επιχειρηματία και τι εκτιμούν οι Αρχές για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Το άρθρο του Χρήστου Πασαλάρη έχει τίτλο: «Το «θαύμα» είναι πάντα κοντά, αρκεί να μονιάσουν οι αρχηγοί!». Στο άρθρο του ο Χρήστος Πασαλάρης αναρωτιέται «αν ο φετινός Ιούλιος θα είναι εξ ίσου τυχερός για την πατρίδα, όπως κάποιοι Ιούλιοι από το παρελθόν». Ο αρθρογράφος πιστεύει ότι ο μήνας «θα φέρει ίσως κάποια αισιόδοξα μηνύματα για την πορεία της οικονομίας, αλλά με το λαό να κραυγάζει «βοήθεια» , πνιγμένος καθώς είναι στη φτώχεια, αλλά και οργισμένος με τους αρχηγούς του που τα μούσκεψαν ακόμη χειρότερα τις τελευταίες μέρες και που δεν θέλουν να καταλάβουν ότι μόνο με τη συνεργασία τους θα ζήσει η πατρίδα ένα νέο θαύμα…»

Στη Reallife (στην έκδοση με τις προσφορές) μπορείτε να διαβάσετε:

– Έπεσε η αυλαία του έρωτά τους. Βάσια Παναγοπούλου-Θοδωρής Αναγνωστάκης: Μόλις χώρισαν. Μπορεί η λαμπερή ηθοποιός να έκανε σχέδια γάμου με τον αστυνομικό σύντροφό της, οι έντονες προσωπικότητές τους όμως οδήγησαν στη διάλυση της παθιασμένης σχέσης τους.

– Πρόβα νυφικού για την Ελένη. Η παρουσιάστρια Ελ.Τσολάκη θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον σύντροφό της Παύλο Πετρουλάκη στις 16 Σεπτεμβρίου και προχωρά όλες τις ετοιμασίες για το μυστήριο.

– Ούριος άνεμος για τη Φαίη. Με τα νούμερα τηλεθέασης του «Πρωινού» της να… χτυπούν κόκκινο, η Φ.Σκορδά ανοίγει πανιά για καινούργιες «νίκες», ενώ σχεδιάζει τις διακοπές που θα κάνει με τους γιούς της.

– Δεν είναι πια μαζί. Ο δημοσιογράφος Λάμπρος Κωνσταντάρας και η ηθοποιός Κωνσταντίνα Κλαψινού αποφάσισαν, ύστερα από έξι μήνες που ήταν ζευγάρι, να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους.

– «Θέλω ένα παιδί». Η Κλέλια Πανταζή, που συγκατοικεί με τον Λευτέρη Τσάκαλο και ευτυχεί μαζί του, δηλώνει στην «R» πως επιθυμεί να γίνει μητέρα.

– Βάνα Μπάρμπα: «Δεν είμαι για γάμους».

– Ντύνεται γαμπρός το φθινόπωρο. Ο πρώην γραμματέας πολιτικού σχεδιασμού της ΝΔ και επικοινωνιολόγος Νίκος Καραχάλιος θα παντρευτεί τον Οκτώβριο την 24χρονη σύντροφό του Ζωή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα