29 Μαρτίου 2024 / 8:37 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 8:37 πμ

Η Realnews αυτής της Κυριακής

από fimotro

Realnews

Reallife

Realmoney

Realsports

Με τίτλο: « “Δεν υπάρχουν πλέον δικαιολογίες” » κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία αποκαλύπτει το αυστηρό μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα προς τους υπουργούς του.

Αναφερόμενη στον Πρωθυπουργό η Realnews, επισημαίνει: «αναλαμβάνει ο ίδιος να εποπτεύσει την άμεση υλοποίηση δέκα μεγάλων επενδύσεων. Επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου θα ζητήσει στο επόμενο υπουργικό συμβούλιο. Τι θα συζητήσει στα τετ α τετ που θα έχει με τους πολιτικούς αρχηγούς στο Μαξίμου».

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Το όνομα «Μακεδονία του Βαρδάρη» προτείνει η Αθήνα στα Σκόπια.

– Σόου στη Θράκη ετοιμάζει ο Γιλντιρίμ. Το Κυπριακό πρώτο θέμα στην ατζέντα των ελληνοτουρκικών συνομιλιών στην Αθήνα.

– Φώφη Γεννηματά: «Κάθε ημέρα με αυτή την κυβέρνηση είναι χαμένη για την Ελλάδα».

– Έκθεση-βόμβα για τον ΕΦΚΑ. Τι προτείνει στην υπουργό Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου ιρλανδική εταιρεία για να σωθεί το κλυδωνιζόμενο υπερταμείο.

– Η 15χρονη ηρωίδα της Βρίσας. Η Σοφία Νταούτη, αψηφώντας τους κινδύνους έβγαλε τα τρία αδέλφια της από το σπίτι τους την ώρα που κατέρρεε.

– Άρχισε η μάχη των επίδοξων μνηστήρων για τους μεγάλους Δήμους.

Το άρθρο του Χρήστου Πασαλάρη έχει τίτλο: «Που ‘ναι ένας «γέρος του Μοριά» να διώξει τους «Νενέκους»!…». Ο Χρ.Πασαλάρης εννοεί «την πολιτική ηγεσία που συνθηκολογεί με τους αδυσώπητους δανειστές, όπως έγινε και την Πέμπτη στο Γιουρογκρούπ. Αλλά και που δεν μονιάζει για να αντιμετωπίσει ενωμένη εσωτερικές πληγές ,όπως η εγκληματικότητα και εξωτερικούς κινδύνους, όπως η περικύκλωση της χώρας από την Τουρκία του Ερντογάν και τα «κινούμενά του», Αλβανία και Σκόπια. Έτσι ο ξεσηκωμένος λαός μας, αγκαλιασμένος με τις ένοπλες δυνάμεις, απομένει η σίγουρη εγγύηση για την εθνική ασφάλεια…».

Και στην «Πράβδα» του Στάθη:

«Τέλος καλό, όλα καλά ξανά από την αρχή…»

Στη Reallife (στην έκδοση με τις προσφορές) μπορείτε να διαβάσετε:

– «Δεν με… μαχαίρωσε η Μενεγάκη!». Η Κατερίνα Ζαρίφη πριν ανέβει στην σκηνή μιλά στην «R». Λίγο πριν από το θεατρικό ντεμπούτο της στο πλάι της Ζωής Λάσκαρη, η δημοφιλής δημοσιογράφος δηλώνει ευτυχής για το νέο στοίχημά της και απαντά με χιούμορ στις έντονες φήμες που τη θέλουν… σκοτωμένη με την ωραία Ελένη της ΤV.

– Δούκισσα Νομικού-Δημήτρης Θεοδωρίδης: Γάμος σαν παραμύθι. Η ρομαντική τελετή, οι διάσημοι καλεσμένοι, η λαμπερή δεξίωση και το ξέφρενο πάρτι. Η «R» έχει όλο το ρεπορτάζ για όσα έγιναν στη Μύκονο.

– Παντρεύονται μέσα στο 2017. Ο άσος του ποδοσφαίρου Γιώργος Τζαβέλας και η Αθηνά Πικράκη ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

– Οι μαγικές στιγμές στον Άγιο Δομίνικο. Η Χριστίνα Μπόμπα επέστρεψε από τον «παράδεισο» όπου βρισκόταν με τον Σάκη Τανιμανίδη και λάμπει από χαρά.

– Λίλα Μπακλέση: «Δεν συγκατοικώ με αγνώστους».

– Κοκκίνου-Μπόγρης. Καυτό καλοκαίρι για Έλλη και Γιώργο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα