29 Μαρτίου 2024 / 3:57 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 3:57 πμ

Η Realnews αυτής της Κυριακής

από fimotro

Με τίτλο: “Μυστική συνάντηση Σαμαρά – Βενιζέλου”, κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία αποκαλύπτει, όχι μόνο το τετ α τετ των δύο ανδρών αλλά και “το παρασκήνιο του τετράωρου ραντεβού στο σπίτι πρώην υφυπουργού του ΠΑΣΟΚ”.

Στο ίδιο ρεπορτάζ, η εφημερίδα αναφέρεται στα “σενάρια για τα επόμενα πολιτικά βήματα του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ”, τον ρόλο του πρώην πρωθυπουργού, αλλά και τις “φήμες για ενόχληση Καραμανλή από το ενδεχόμενο προσέγγισης Βενιζέλου – Νέας Δημοκρατίας”.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Τετ α τετ 70 λεπτών Τσίπρα – Ερντογάν. Προσπάθεια εκτόνωσης μέσω… Πεκίνου.

– Αγωνία για τις μειώσεις στα ειδικά μισθολόγια. Τι αλλάζει από τον Σεπτέμβριο για στρατιωτικούς, Σώματα Ασφαλείας, καθηγητές ΑΕΙ, γιατρούς του ΕΣΥ, δικαστικούς και κληρικούς.

– Ο Σόιμπλε “φρενάρει” την ανακοίνωση για το χρέος. Τα έχει βρει με τη Λαγκάρντ, αλλά δεν θέλει να έρθουν στο φως λεπτομέρειες μέχρι τις γερμανικές εκλογές.

– Συνεντεύξεις στη Realnews: Σταύρος Θεοδωράκης, Χρήστος Σπίρτζης, Μάκης Βορίδης.

– Ο Μίκης Θεοδωράκης μιλά στον Γιώργο Λιάνη: “Αυτή η Ευρώπη θέλει αλυσίδες στους λαούς”.

– Ο Πατριάρχης, ο νάνος και ο Κινγκ Κονγκ! Σπείρα των χρηματοκιβωτίων. Οι διάλογοι των ληστών που κατέγραψε ο “κοριός” της ΕΥΠ και το κινητό τηλέφωνο που τους πρόδωσε.

Το άρθρο του Χρήστου Πασαλάρη έχει τίτλο: “Ένας πολύ μεγάλος φίλος αγκαλιάζει την Ελλάδα!”. Ο Χρ. Πασαλάρης αναφέρεται στο ταξίδι του πρωθυπουργού στην Κίνα και επισημαίνει: “Η Λαϊκή Κίνα, δεύτερη οικονομική δύναμη στον κόσμο, αγκαλιάζει την Ελλάδα σαν ο καλύτερος φίλος της. Θα το διαπιστώσει ακόμη μια φορά σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας στη σύνοδο κορυφαίων ηγετών στο Πεκίνο, με θέμα τις “ανοιχτές πόρτες” ανάμεσα σε Ανατολή και Δύση, που οι Κινέζοι ηγέτες εγκαινίασαν αξιοποιώντας τον Πειραιά ως πρώτο κόμβο επικοινωνίας της Κίνας με την Ευρώπη. Οι προοπτικές είναι εξαιρετικές για την Ελλάδα, αρκεί η ηγεσία της να τις αντιμετωπίσει μονιασμένη…”.

Και στην “Πράβδα” του Στάθη:
“Ο κ. Τσακαλώτος διαψεύδει τον Τσίπρα για τη σύνδεση του νέου μνημονίου (που έρχεται για ψήφιση στη Βουλή) με ρήτρα διευθέτησης του χρέους. Πού το παράδοξο; Άλλωστε, ο κ. Τσακαλώτος έχει διαψεύσει κατ’ επανάληψιν τον κ. Τσακαλώτο, όπως επίσης και ο Τσίπρας έχει διαψεύσει άπειρες φορές τον Τσίπρα. Πού το παράδοξο; Όσον κι αν το εξετάζει η επιστήμη, παράδοξο δεν το βρίσκει…”.

Στη Reallife (στην έκδοση με τις προσφορές) μπορείτε να διαβάσετε:

– Παντρεύονται τον Σεπτέμβριο. Έτοιμοι για γάμο Μπουρδούμης – Χατζηγεωργίου. Ο δημοφιλής ηθοποιός έκανε πρόταση γάμου στη γοητευτική σύντροφό του σε πρόσφατο ταξίδι τους στη Βενετία και μετά από το «ναι» της οδεύουν στα σκαλιά της εκκλησίας.

– Ερωτική απόδραση για Γιώργο – Κωνσταντίνα. Ο άσος του ποδοσφαίρου Γ. Σαμαράς και η λαμπερή ηθοποιός Κ. Κομμάτα, που είναι ζευγάρι εδώ και πέντε μήνες, ετοιμάζονται για τις πρώτες καλοκαιρινές διακοπές τους.

– Έχει μάτια μόνο για την Ιλένια. Ο φακός της “R” απαθανάτισε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την Ιλ. Ουίλιαμς σε τρυφερές στιγμές σε έξοδό τους, όπου έλαμπαν από ευτυχία και χαρά.

– “Υπάρχουν λυκοφιλίες στην τηλεόραση”. Η Χριστίνα Πολίτη μιλά στην “R” για τις επιθέσεις που δέχθηκε στην TV και παίρνει θέση για τα πυρά που αφορούν Καρβέλα και Βίσση.

– Ο Αργεντινός τής έκλεψε την καρδιά. Ο ποδοσφαιριστής Λαουτάρο Ρεϊνάλντι γοήτευσε την τραγουδίστρια Ζοζεφίν Βέντελ και ζουν έναν παράφορο έρωτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα