29 Μαρτίου 2024 / 3:41 μμ
29 Μαρτίου 2024 / 3:41 μμ

Η Fraport απαντά στον Σπίρτζη: Δεν υπάρχει καμία καθυστέρηση στην υλοποίηση των έργων

από fimotro

Απάντηση στον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστο Σπίρτζη για τις χθεσινές αιχμηρές του δηλώσεις έδωσε σήμερα η Fraport Greece, η εταιρεία που ανέλαβε τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια. «Δεν υπάρχει καμία καθυστέρηση στην υλοποίηση των έργων ή στον προγραμματισμό της Fraport Greece», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της προσθέτοντας ωστόσο ότι «τα έργα μπορούν μόνο να ξεκινήσουν αφού πρώτα εγκριθούν από το Υπουργείο και τα 14 Master Plans που έχει ήδη καταθέσει η εταιρεία».

Σημειώνει επίσης, ότι εάν τα μεγάλα έργα ανάπτυξης των περιφερειακών αεροδρομίων ξεκινούσαν στο μέσο της καλοκαιρινής περιόδου, θα επέφεραν τεράστιο πλήγμα στην οικονομία και τον τουρισμό. Η κυβέρνηση, όπως αναφέρει η εταιρεία – έχει ενημερωθεί για το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης των έργων καθώς και ότι πρόκειται να ξεκινήσουν το φθινόπωρο.

Σε χθεσινές του δηλώσεις, ο υπουργός αναφερόμενος στην κοινοπραξία Fraport, τόνισε ότι «μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει καλά δείγματα γραφής». Υποστήριξε δε, ότι η γερμανική εταιρεία «δεν έχει λειτουργήσει καλύτερα τα αεροδρόμια από ό,τι τα λειτουργούσε η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα