28 Μαρτίου 2024 / 4:16 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 4:16 μμ

Η ώρα του πληγωμένου ΠΑΟΚ

από fimotro

Η τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League διεξάγεται σήμερα. Από ελληνικής πλευράς, ο Ολυμπιακός έχει προκριθεί και θα παίξει την πρωτιά με τον ΑΠΟΕΛ στη Λευκωσία, ενώ ο Παναθηναϊκός είναι ήδη αποκλεισμένος και δίνει ματς – αγγαρεία με τη Θέλτα. Το κρίσιμο ματς το δίνει ο ΠΑΟΚ, με τη Λίμπερετς στην Τούμπα. Όλα τα προγνωστικά λένε άσο. Αν κερδίσει και παράλληλα δεν κερδίσει η Καραμπάχ την Φιορεντίνα, τότε θα προκριθεί.

Ο ΠΑΟΚ ισοβαθμεί με την Καραμπάχ στη δεύτερη θέση του 10ου ομίλου, αλλά οι Αζέροι είναι αυτοί που ευνοούνται από την ισοβαθμία, λόγω των δύο νικών που έχουν πετύχει επί του “δικεφάλου”. Οπότε για να προκριθεί η ομάδα του Ίβιτς πρέπει να φέρει καλύτερο αποτέλεσμα από την Καραμπάχ. Γιατί ακόμη κι αν κερδίσει την Λίμπερετς στη Θεσσαλονίκη, αν κερδίσει και η Καραμπάχ την Φιορεντίνα, η ελληνική ομάδα μένει έξω. Ο ΠΑΟΚ περνάει ακόμη και με ισοπαλία κόντρα στη Λίμπερετς, αν οι “βιόλα” επικρατήσουν των Αζέρων. Με ήττα, ο “δικέφαλος” είναι έξω ότι και να γίνει.

Στον δεύτερο όμιλο και στο ματς ΑΠΟΕΛ – Ολυμπιακός, θα παιχτεί η πρωτιά του ομίλου. Θυμίζω πως η πρώτη θέση έχει σημασία, καθώς στην επόμενη φάση, όλοι οι πρώτοι θα αντιμετωπίσουν τους δεύτερους, οπότε θα έχουν καλύτερη κλήρωση. Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε σχετικά άνετα και αν δεν υπήρχε η ήττα από τον ΑΠΟΕΛ στο Καραϊσκάκης, η πορεία του θα ήταν αψεγάδιαστη. Πάντως, οι “ερυθρόλευκοι” είναι σε μειονεκτική θέση σε σχέση με τον “θρύλο” της Κύπρου, αφού θα είναι πρώτοι μόνο με νίκη στη Λευκωσία.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Θέλτα στη Λεωφόρο, χωρίς βαθμολογικό κίνητρο, για την “τιμή των όπλων”. Αντίθετα με την ελληνική ομάδα, η Θέλτα καίγεται για τη νίκη σήμερα, καθώς παλεύει με τη Σταντάρ Λιέγης για την πρόκριση. Ο Ουζουνίδης δεν θα αφήσει το ματς να περάσει έτσι, αφού δεν θέλει να τελειώσει η ομάδα του χωρίς νίκη στους ομίλους.

Στην επόμενη φάση έχουν ήδη προκριθεί οι ΑΠΟΕΛ, Ολυμπιακός, Ζενίτ, Ρόμα, Γκενκ, Μπιλμπάο, Άγιαξ, Σαχτάρ, Σάλκε, Κρασνοντάρ και Σπάρτα Πράγας. Άλλες 13 ομάδες θα προκριθούν σήμερα μετά την τελευταία αγωνιστική και θα συμπληρώσουν το παζλ των 32 του Europa League, μαζί με τις οκτώ που προέρχονται από το Champions League.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα