29 Μαρτίου 2024 / 3:16 μμ
29 Μαρτίου 2024 / 3:16 μμ

Η Χριστουγεννιάτικη του Θρύλου στο Vammos (φωτό)

από fimotro

fwto-134844Σύσσωμη η οικογένεια του Ολυμπιακού γιόρτασε στο εστιατόριο του γηπέδου Καραϊσκάκη ενόψει Χριστουγέννων, σε μία λαμπρή γιορτή «ερυθρόλευκου» χρώματος! Δύναμη του Ολυμπιακού είναι η ενότητα. Η λέξη Σύνδεσμος, στο όνομά του, δηλώνει αυτό ακριβώς! Ο Ολυμπιακός είναι μία οικογένεια. Και ως τέτοια, γιόρτασε ενόψει των Χριστουγέννων! Στο εστιατόριο Vammos του γηπέδου «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στήθηκε ένα λαμπρό πάρτι, με σύσσωμη την ομάδα του Ολυμπιακού, τις Ακαδημίες, τους εργαζομένους στην ΠΑΕ και στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη και τα παιδιά τους!

Το γήπεδο Καραϊσκάκη φόρεσε τα γιορτινά του και υποδέχθηκε τους πρωταθλητές Ελλάδας, στην καθιερωμένη, ετήσια Χριστουγεννιάτικη γιορτή. Ένα πάρτι, το οποίο ως στόχο είχε να κάνει τους παίκτες, το προπονητικό επιτελείο, αλλά και τους εργαζομένους στον οργανισμό του Ολυμπιακού, να απολαύσουν μερικές ώρες μακριά από τα δουλειά, με τα παιδιά τους, αλλά και την παρέα τους. Να διασκεδάσουν, να συζητήσουν, να παίξουν με τα παιδιά τους και να ξεφύγουν από την καθημερινότητα του πρωταθλητισμού!

Το εστιατόριο του γηπέδου Καραϊσκάκη μετατράπηκε σε έναν πολυχώρο διασκέδασης, χωρισμένο σε αίθουσες. Στη μία δειπνούσαν και διασκέδαζαν οι ενήλικες, ποδοσφαιριστές, διοικητικά στελέχη της ΠΑΕ, εργαζόμενοι, ενώ στην άλλη τα παιδιά… έπαιζαν ασταμάτητα! Face painting, Χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες και ατελείωτο παιχνίδι, χορός, μουσική, συνέθεταν το σκηνικό. Πολλοί ποδοσφαιριστές έπαιζαν μαζί με τα παιδιά τους, ενώ το διασκέδαζε ιδιαίτερα και ο Πάουλο Μπέντο, με τους συνεργάτες του και τις οικογένειές τους.

Την παράσταση έκλεψε για ακόμη μία φορά ο Λεόνε, η θρυλική μασκότ του Ολυμπιακού, η οποία έπαιζε με τα παιδιά, φωτογραφιζόταν μαζί τους, ντυμένος κι εκείνος… Χριστουγεννιάτικα! Το πάρτι διήρκεσε για περισσότερες από τρεις ώρες, πάντα σε Χριστουγεννιάτικη διάθεση, με «ερυθρόλευκη» απόχρωση! Η οικογένεια του Ολυμπιακού γιόρτασε και φέτος μαζί, ενωμένη και άφησε στην άκρη -για λίγο μόνο- τα βαριά τρόπαια, τις νίκες, τις προκρίσεις, τους τίτλους και τις διακρίσεις! Άλλωστε, όλα αυτά θα συνεχιστούν άμεσα και θα εξακολουθήσουν για καιρό ακόμα…

fwto-34640 fwto-232985 fwto-521088 fwto-693844 fwto-863903

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα