20 Απριλίου 2024 / 12:55 πμ
20 Απριλίου 2024 / 12:55 πμ

Η… υπερπροσπάθεια παίκτη της Σουόνσι να βγάλει τη φανέλα του

από fimotro

Ο επιθετικός της Σουόνσι, Τάμι Άμπραχαμ είχε ένα απρόοπτο μετά τη λήξη του φιλικού αγώνα με τους Richmod Kickers, αφού κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να βγάλει τη φανέλα του και να την ανταλλάξει με αντίπαλό του.

H Σουόνσι επικράτησε με 2-1 των Richmod Kickers σε φιλικό προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τον Τάμι Άμπραχαμ να κάνει ιδανικό ντεμπούτο με τη φανέλα των “κύκνων”, αφού σημείωσε το νικητήριο γκολ στο 80ό λεπτό.

Βέβαια, μετά το τέλος του παιχνιδιού, κατάφερε να γίνει ξανά πρωταγωνιστής αλλά για… διαφορετικό λόγο, αφού είχε ένα απρόοπτο την στιγμή που επιχείρησε να ανταλλάξει φανέλες μ’ έναν αντίπαλό του.

Ο νεαρός επιθετικός, που αγωνίζεται ως δανεικός απ’ την Τσέλσι στη Σουόνσι, κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να βγάλει τη φανέλα, αλλά δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα να χρειαστεί τη συμβολή του αντιπάλου του. Όπως είναι λογικό, το συγκεκριμένο συμβάν προκάλεσε τα γέλια και των δύο παικτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα