19 Απριλίου 2024 / 12:39 πμ
19 Απριλίου 2024 / 12:39 πμ

Η συμφωνία της ντροπής στη Βουλή με… ζουλού dance! (βίντεο)

από fimotro

Γράφει ο Κ.Π.

([email protected])

Αγαπητό Fimotro,

Όποιος είχε την υπομονή, το θάρρος, και την τόλμη το Σαββατοκύριακο να βρει το πολυνομοσχέδιο στο διαδίκτυο ή την ιστοσελίδα της βουλής και να διαβάσει, κάποια από τα άρθρα του-διότι ολόκληρο θα έπρεπε να έχει ψυχιάτρους δίπλα του- μπορεί να θεωρηθεί ήρωας εάν δεν έπαθε εγκεφαλικό η δεν κατέληξε σε ψυχιατρείο.

Μετά την υποθήκη της χώρας για 99 χρόνια, 2018-2021, 5,5 και πλέον δις ευρώ στις πλάτες των Ελλήνων συνταξιούχων και μη, με ένα μολυσμένο τυρί στη φάκα για «αντίμετρα» ώστε να τσιμπήσουν  οι βουλευτές των ΣΥΡΙΑΝΕΛ και να  συνεχίσουν να κάθονται στο «σβέρκο» του ελληνικού λαού.

Τα μέτρα αυτά δεν θα μπορούσαν να τα εφαρμοστούν ούτε από ένα ολοκληρωτικό καθεστώς. Παίρνονται όμως από μια αριστερή «τρανσέξουλαλ» κυβέρνηση για να τα εφαρμόσει μια άλλη… όταν θα…έρθει στην… εξουσία. Με μασάζ από τους αρμόδιους υπουργούς και τον πρωθυπουργό στους βουλευτές, με στριπτίζ, χορούς οριεντάλ και άλλες υποσχέσεις για χίλιες και μία νύχτα με απολαύσεις, πιστεύουν  ότι τους έπεισαν και δεν θα υπάρχουν απώλειες στη βουλή.

Αν αυτό το πολυνομοσχέδιο του έφερνε μια οποιαδήποτε άλλη κυβέρνηση, στη βουλή, η Αθήνα και οι μεγάλες πόλεις θα είχαν καεί. Το πάθος του Μαξίμου μαζί με το συνεταίρο του να μείνουν στην εξουσία διαλύοντας τον κοινωνικό ιστό της χώρας δεν έχει τελειωμό με την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου.

Η εξαθλίωση του ελληνικού λαού τώρα αρχίζει. Οι 153 σφαίρες του εκτελεστικού αποσπάσματος στη βουλή, θα βρουν όλες το στόχο τους ή θα έχουμε κάποιες απώλειες στόχου; ώστε, έστω και την τελευταία στιγμή να μην τραυματιστεί θανάσιμα η ελληνική κοινωνία; Θα βρεθούν κάποιοι πατριώτες να πυροβολήσουν στον αέρα για εκφοβισμό τη νύχτα της εκτέλεσης;

Λίγο υπομονή και θα μάθουμε την Πέμπτη το βράδυ. Οι Ζουλού της Αφρικής-έτσι που μας κατάντησαν-μας περιμένουν μετά την ψήφιση των μέτρων να πανηγυρίσουμε το γεγονός με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, σε χορογραφίες Τσίπρα-Καμμένου, μπροστά στους «δανειστές» μας που θα χειροκροτούν!!! Απολαύστε το θέαμα, με τους Έλληνες στη θέση των Ζουλού!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα