28 Μαρτίου 2024 / 6:17 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 6:17 μμ

Η στιγμή της έκρηξης σε φέρι μποτ γεμάτο τουρίστες – Εικόνες – σοκ

από fimotro

Την στιγμή που μια δυνατή έκρηξη συγκλονίζει ένα  οχηματαγωγό γεμάτο τουρίστες προκαλώντας τον τραυματισμό 25 ανθρώπων σε δημοφιλές τουριστικό θέρετρο στο Μεξικό κατέγραψαν περαστικοί.

Στις σκηνές διακρίνεται από δύο διαφορετικές γωνίες μια πύρινη μπάλα να τραντάζει το σκάφος, που ήταν αγκυροβολημένο σε προβλήτα της Playa del Carmen και από το ωστικό κύμα να τινάζονται μακριά συντρίμμια. Η έκρηξη συνέβη κατά την ώρα της αποβίβασης των τουριστών.

Σύμφωνα με τις αρχές στην έκρηξη τραυματίστηκαν 20 Μεξικανοί και πέντε τουρίστες, εκ των οποίων οι τρεις Καναδοί και οι δύο Αμερικανοί.

Μια τεράστια τρύπα άνοιξε στη δεξιά πλευρά του φέρι μποτ Barcos Caribe δίπλα σε χώρο που κάθονται οι επιβάτες. Μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστα τα αίτια της έκρηξης, αλλά σύμφωνα με προκαταρκτική έρευνα των αρχών πιθανώς να προήλθε από συγκέντρωση εύφλεκτων αερίων. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι είδαν «μια ισχυρή έκρηξη», μέσα στο σκάφος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα